bu aralar mantar gibi türeyen caps sitelerinden biri. cizgisi digerlerine gore biraz daha duzgun gorunuyor. arada koyduklari minik gifimsi videolar hic fena degil. http://guldum.net/
2.sinin de cekilmesi gereken film. Senaryo baya zayif ama keanu gayet guzel goturmus. Ayrica filmde yakisikli bir Ford Mustang Mach 1 john wick'e eslik etmektedir. Ayrica zerre sevmedigimiz game of thrones oglani oyle sacma sapan gormek de hosuma gitmedi degil.
android cihazlarda aramayi bildirme ozelligi calisan ucuz ama on kaplan gucundeki fitness tracker. 2 aydir kullaniyorum. sarji rahat bir ay gidiyor. ios appi de var. alarmlarini seviyorum. onun disinda adim saymasi, uyku olcmesi falan motive edici. Gece ne kadar kalktigimi hep dogru biliyor. Ucuz baya. bilekligi fitbit bilekligi gibi iki gunde simsiyah olmuyor.
En sevdigim lollipop olan cihazlarda smart locki kullanarak aletin ekran kilidini acmasi. bilekliginiz yakindaysa hic pattern girmekle ugrasmiyorsunuz.
niye kimse bişi yazmamış bunun hakkında dedirten ide. Model driven development için piyasada bulunabilecek en sağlam araç bildiğim kadarıyla. Modelinizi object model diagramlar, paketler, classlarla yaparsınız arkasından istediğin işletim sistemine göre istediğiniz dilde kod generate etmesini sağlarsınız. Halihazırda c++, java, c#* gibi dillerde kodlar üretebiliyor. VxWorks için yazılım geliştirenler çok kullanır. Çünkü rtoslara göre de kod generate edebilir. Yamulmuyorsam işletim sistemsiz ortam için bile kod üretebiliyordu. Editörü falan gıcıktır. Intellisense tadında bişisi yoktur. Worde yazar gibi yazarsınız.
geç kalmış bir hoşgeldin demek istediğim yazar. Ukte dolmasını çok şahane yapar parmaklarınızı yersiniz. Buraları güzel güzel bilgilerle doldurmak için çabalayan nadir yazarlardandır.
komik fotoşop gerçeği. olay 2009'da olmuş da ben yeni gördüm bi iki kelam edeyim üstüne. Şimdi fotoğrafı bilgisayarımıza kaydediyoruz. Sonra sağ tıklayıp birlikte aç diyoruz. Ordan notepad ya da notepad++ tarzı dosyanın içeriğini görebileceğimiz bir programla açıyoruz. Sonra açılan devasa anlamsız simgelerin arasında ctrl+f kombinasyonuyla photoshop kelimesini aratıyoruz tadaa:
Kol fotoğrafı için çıkan : Adobe Photoshop CS3Windows 2009:02:12 14:14:24
Bıyık fotoğrafı için çıkan:Adobe Photoshop CS2Macintosh 2008:11:16 04:32:51
Ha olay nedir: Fotoşopla açtığınız manipüle ettiğiniz her fotoyu kaydettiğinizde resmin başına adobe böyle bir not düşer. Montajlı fotoğrafları anlamanın en temel yoludur esasında. Hadi görüşürüz.
güzel hoş ide. swing'de yardırsa da gui kısmından source kısmına gelince sizi de ortadan yarmaktadır. o nasıl bir kod üretimidir arkadaş. 10 satıra yakın sürüyor bazı ürettiği kodlar* takip edilemiyor, anlaşılmıyor. Ha dersen ki bana görünüş önemli o zaman şahane ide. hıphızlı guili java uygulamalarını yaz geç. Onun dışında swing gui yapmak için netbeans yerine alternatif olarak eclipse'e visual editor pluginini kurmayı önerebilirim. Daha temiz kodları var. Netbeans paleti kadar tümleşik değil tabi ki de ama idare eder.
Java dışında büssürü dile desteği olması da ayrı güzeldir. Linux üzerinde kod yazmaya başlayabileceğiniz en hızlı idelerden biridir diyebilirim. Kurulumu, gcc bütünleşmesi falan hıphızlı.
benim eyyorlamam bu kadar.