bugün

bir insan neden yalnızlığı seçer

her insan ama her insan sevilmek değer görmek saygı görmek ister. bunun egoyla alakası yok bu insanın doğasında var.

muhakkak her insanın sevdiği arkadaşları ya da aşık olduğu kişi vardır. biz sürekli olarak insanlara çok değer verip onları benimser çok cana yakın davranırız. kendimiz yeri gelir onun için bir şeylerden geri kalır ya da muzdarip oluruz. lakin karşı tarafa bakarız ki bizim yaptığımız gibi yapmıyor. kendi keyfi ve çıkarları için yaşıyor ve size değer vermiyor. siz onun için vakit ayırırsınız ya da ne bileyim sokakta giderken bir şey görürsünüz aaa bak bu böyle tüylü şeyleri sever alsam mı acaba dersiniz bu gibi o aklınıza gelir. lakin karşı taraf için siz aklının ucundan dahi geçmezsiniz.

geçmişte belkide kötü sonuçlanan ilişkileriniz olabilir. belki aldatıldınız belki de terk edildiniz ya da arkadaşlarınız yukarda anlattığım gibi size değer vermiyorlardır. bunlar hepsi bir süreçtir 1 günde, 1 ayda ya da 1 yılda bu yalnız kalma kararını almazsınız. artık gücünüzün bittiği yerde ve akıllandığınız yerde bu kararı alırınız ve kendi kabuğumuza çekilir kendi yağımızda kavrulmaya başlarız.

yalnızlıkta çok değişiktir; tıpkı bir uyuşturucu gibi. bakın uyarıyorum bağımlısı olursunuz bırakmak istersiniz bırakamazsınız. 4 yıldır sevgilim yok mesela benim ha acelemde yok şimdi olsa ne olur olmasa ne olur zaten istediğim gibi birisi yok. olsa da o beni ister mi bi ton meşakkatli iş ama insan sevmek sevilmek istiyor. Allah tan arkadaşlarım var beni yalnız bırakmıyorlar beraber eğleniyoruz dertlerimizi paylaşıyoruz. iyi var onlar. hatta aralarından bir tanesi gözde aleyne bugün doğum günü burdan dooğum gününü kutlarım ne kadar burdan kutladığımı hiç bir zaman göremeyecek olsa da olsun. Benden bu kadar dilim döndükçe anlatmaya çalıştım. buraya kadar okuyan herkese de kıymet verip okuduğu için teşekkür ediyorum.