bugün

ben bu yazıyı sana yazdım

Sevgili arkadaşlar, bu " beni baglamayan baglac da varsa yoksa sanatçılara sesleniyor" demezseniz çok mutlu olacağımı belirterek diyorum ki;

sevgili mirkelam, ben bu yazıyı sana yazdım.
bir anda türkiye nin konuşmaya başladığı koşan adamsın sen. fırtına gibi düştün türkiye gündemine, medyanın istediği herkes gibi bir anda parladın ama, giderek azaldı bu şan şöhret sen hala aynı sen olduğun halde.
yav, oturup şarkılarını söylediğimde, o kadar güzel şarkıların var, ama neden bu kadar arka planda kaldın? fergan mirkelamoğlu ismiyle çıkmadığından mı acaba bilemedim? fergan ismi de gayet güzel bir isim çünkü.
neydi abi o ilk klibin? bu yüzdenn her gece beeeğğğnnn derken ağzından tüküre tüküre koştuğun o klip? şaka şaka kızma hemen, ben yaptığın işleri gerçekten başarılı buluyorum ve çok seviyorum be abi şarkılarını.

"martıları sayarken,
hiç mi hayal kurmadık
denizlere bakarken"

ne kadar sevimli sözlerdir bunlar. yine unutulmaz, tavla, hatıralar, gibi çok efsane şarkıların var ama, nedense kıçı kırık yusuf güney kadar bile ünlenemedin. lanet ediyorum abi bu türkiyenin insanı bir anda ünlü yapıp tekrar geri unutup paçavra gibi bir kenara fırlatmasına.

bak samimiyiz sonuçta senle, kırılma bu söylediklerime. sevdiğimden söyledim hepsini. sen güzel müziklerini yapmaya devam et, "beni baglamayan baglac" seni dinlemeye devam edecektir abi.

http://www.youtube.com/watch?v=hBnygoM1mXs
ufak bir nostalji ile bu yazıya son verir selam ederim.

fergan a not *: abi hiç yaşlanmamışsın, onbeş sene önce ben küçük bir çocuktum, şimdi iş güç sahibi oldum. sen hala klipteki gibisin. bunun sırrını da acele yazmanı rica ediyorum.