bugün

bağımsız kürdistan

bu topraklar için kürdistan aşkı taşıyanın yeri bellidir, kara toprak!

herkes haddini bilecek bu topraklarda. saygı sevgi ayagına ne kürdistan kurulur ne de başka bir şey. bu uğurda bazı topluluklar ter akıttıkça gideceği yeri hazırlıyor. vatanın bölünmez bütünlüğüne göz koyan herkes şerefsizdir! bazı konular kanla çözülmesi gerekiyorsa da biz buradayız. kanla çözülmüyorsa da anlayın ki bir sabır var bu yüce millette. aranızda köpeksiz köyde çomakla oynamaya alışmış yaratıklar var!

allah rızası için kurmayı deneyin şu kürdistanı da bakın geriye bir allah'ın kulu kalıyormu ''biji apo biji apo'' diyen. allah rızası için şu kürdistanı kurun, bir deneyin de anında ziyarete gelelim. kahraman özgürlük savaşçılarıyız diyorsunuz ya, hadi bir delikanlılık gösterin. dünya şahit olur, bir bölücü halkın bu topraklardan yok olmasına. ve şunu da ekleyeyim, dünya da gıkını çıkaramaz.

sonra bize laf ediyorsunuz, bizi eziyorsunuz diye ortalıkta gezmeyin. sözüm bazılarına... Hayat savaştır. Ölümden korkanlar yaşamasın. Bayraklar, nasıl kanlandıkça bayrak oluyorsa, toprak nasıl kanla sulandıkça vatan haline geliyorsa, toplumlar da ölmesini bildikleri nisbette millettirler. Ölümden ancak hayvan ve hayvanlaşmış insan kaçar. Ölümlerin en güzeli ise, yurt ve şeref uğrunda ölümdür. bu yüzden bazı topluluklar vatan sahibi olamayacaklar!