bugün

yol kenarın garfiti yapılmasın öven yobaz kemalist

2 gün önce istanbul chp yönetimi canan kaftancıoğlu önderliği ile yol kenarlarına bulunan yeşil alanları(dikey bahçeleri sırf. Maaliyrtli olduğu gerekçesi ile kaldırarak yerine trakidikomik biçimde göz kanatan cinsden graffiti koydu. Daha önce gezi parkı eylemlerine katılmış kişiler veya hatay yangınına sessiz kalam kemalperesetler bu uygulamayı kınayacaklarına ciddi ciddi başkanlarını destekledi. Onu geçtim köyde yaşamış daha sonra istanbula göçmüş olan yaşlı yobaz kemalistler bile bu uygulamayı destekledi. Yeşilin trafikdeki sürücüler için sakinleştirci etkisinden istanbula sağladığı güzel çevreden egzoz ve ses emici özelliklerinden bahsetmiyorum bile. Sırf maaliyetli olduğu gerekçesi ile yolu da otobanıda kaldıralım hizmetleri de durduralım oysaki.

ikinci olarak canan kaftancıoğlu oradan sağlanan gelir ile bol keseden atarak 400.000 km bahçe dikeleceğini söyledi. Peki somut olarak bir ilçe bir mesken adı verdi mi şuraya şıraya park bahçe yapılacak diye. Ben size söylüyüm belediye ordaki paralarıda karşılığında hiç bir şey yapmadan ibb kasasına indirecek. Sırf belediyeye kaynak yaratmak için israf bahanesi adı altında istanbulun güzelliklerini ortadan kaldırıyorlar.

Projenin çok maaliyetli olduğu aşikar. Ama ne yazık ki her güzel şeyin bir bedeli var. O kadar önemli bir yerdeki istanbulı güzel göstermesiniin yanı sıra her yüz yüzbinlerce kişi o görüntüler ile karşılaşıyor. Emin olun yıllık 12 milyondan çok daha fazla katkı sağlayacak bir uygulama idi.

Hadi diyelim çok maaliyetli ve beceriksiz chp yönetimi olarak bu paranın alfından kalkamadınız.
Kardeşim daha güzel daha sanatsal şeylerle boyayın göz yaşartan cinsden yapılan .orayı graffit nedir allah aşkıma
Gidin yeşile boyayın veya daha sanatsal şeyler koyun.
Buna mı acıyım bu uygulamaları destekleyen yobaz kemalist tayfayaya mı bilmiyorım.