bugün

trafik kazası

iki aracın veya bir araç bir yayanın veya sadece bir aracın tek başına gerçekleştirebileceği kaza. *

e sınıfı ehliyeti aldıktan 3 hafta sonra yaptığım mükemmel bir kaza vardır o gelmiştir aklıma.

b sınıfı ehliyetimi 18 de, e sınıfı ehliyeti de 24 de almıştım. normal araba kullanmaya pek benzemiyor tabi 10 teker kamyon kullanmak. ben çocukluğumdan beri kamyon delisiyimdir sırf kamyon kullanmak içinde e sınıfı ehliyet almışımdır.

(bkz: eski kamyonlar)

neyse efendim istanbul/kartal cezaevinin hemen altında tamcam oto cam fabrikası vardır bilirsiniz belki ben askerden gelince burada Sevkiyat elemanı olarak işe başladım daha toyuz elimizin altında 37 tane 16 tonluk kamyon var bir sürü şoför var bunların sevkiyat planını yapıyorum stok takibi yapıyorum işim bu. ama tabi insanın tötü kaşınır bazen gider kazığın üstüne oturur özellikle gençken ve kanı kaynarken. Günlerden bir gün fabrika içinde bir yerden bir yere mal gidecek ancak içerideki 20 küsür şoförün hepsi dışarıda kamyon var ama şoför yok. ee tabi bende de e sınıfı ehliyet var durur mu baykuş durmaz...

hemen kamyonu alır malı yükletmek için hangara çeker fabrika içerisinde gideceği yer ortalama 6 km falandır fabrika devasa bir alana yayılmış bildiğin ilçe olmuş yani. neyse mal yüklendi bende atladım kamyona ara gazı vere vere kalktım gittim malın ineceği diğer fabrikaya. indirdim malı sonra geri geri çıktım bir güzel ancak bu 16 tonluk fargo kamyonlarda turbo denilen bir kalkış biçimi varmış ağır tonaj yüklerde bunu kullanıyorsunuz yokuşlarda falan ama kamyon boşken kullanırsanız ok gibi fırlıyormuş kamyon. ben tabi bunu bilmiyorum.

geri geri bir güzel çıktım vitesi r den alıp 2 ye taktım kamyon yan şekilde duruyor bu arada. gaza hafif dokunmamla birlikte koca kamyon şaha kalktı at gibi amk nasıl toparlayacağımı bilemedim direksiyonu sola çevirdim etrafta çay içen işçiler kaçıştı sonra sağa kırdım kamyon hala debeleniyor... gümmmm çaattttt... fabrikanın duvarına girdim.

sağ tarafım komple gitti bana bir bok olmadı ama yaşadığım stresi ve korkuyu anlatamam.

aha işte o kamyon...

görsel

ek: hasarı yazmamışım pardon. ön kupa komple değişti orijinal olarak o zaman askam daha kapanmamıştı. oto camlarını biz verdiğimiz içinde uygun fiyata yaptılar 7.500 tuttu faturasını görmüştüm. ama benden tahsil etmediler bu parayı iş kazası dediler. duvar kaç paraya yapıldı tekrar bilmiyorum.

neyse ki kimseyi öldürmedim hala ona dua ederim.