bugün

sözlük yazarlarının itirafları

sözlük çok fena itiraflarım var. hazır ol allahsız.

(bkz: aşk)

evet efendim ben ki kendimi ne zaman aşık hissetsem sonunda bunun bir aşk olmadığını anlayan ben bu sefer çok farklı şeyler hissediyorum.

nasıl desem?

sürekli onu düşünüyorum, derslerde ulan bu hatundan müthiş eş olur diyorum. o bana bir gülümsüyor içimde bir şeyler kıpırdıyor.

yok sözlük yok 18 yıl boyunca buna yakın dahi bir şey hissettiğimi hatırlamıyorum.

aşık olduğum kızın kim olduğuna gelince burada bir problemimiz var houston.

bu kız geçen seneden beri aynı dershane sınıfında olduğum bir kız. işin kötü yanı ben bu hatunu bir kaç gün öncesine kadar böyle sevmiyordum. kızla bildiğiniz lanlı, oğlumlu, panpalı, mallı falan konuşuyordum. bildiğiniz aynı cinsiyete ait arkadaşlar gibi.

ama bir anda her şey değişti yahu. içimde ona karşı sakladığım duygular açığa çıkmaya başladı. onu bir gülümsemesi, ona bir kez dokunmak beni nasıl mutlu ediyor anlatamam.

yanlız bu kızla dershanede ortamımız da aynı ve arkadaşlar büyük ihtimal onla sevgili olsak bizle taşak geçecekler.

insanlara göre yaşamayı bırak dediğini duyar gibiyim sözlük ama o kadar kolay değil işte. hiçbir zaman bu sevgili konularında çok emin hissetmeden yola koyulmadım lakin bu sefer emin hissetmenin bir yolu yok. (bkz: dosta aşık olmak)

bir de ya beni kabul etmezse. arkadaşlığımız biterse ne bok yerim ben sözlük?

onsuz bir hayatın düşüncesi bile sinirden kendimi sikmeme yeter de artar.

onsuz olmaz sözlük.

"i thought love was dead but now you're changing my mind.."*
öss senesi aşık olan beynimi sikeyim.

not: bir de ben bu kızla çok dalga geçerdim lan. o da benle dalga geçerdi. hatta bir derste birbirimize sataşırken "siz ilerde evlenirseniz hiç şaşmam." demişti matematikçi. lan yoksa...

not2: bu entry yarın sabahki denemeye çalışmaya çalışırken aşık olunan kişinin düşüncesiyle sobete olan bir bireyin içini döküp rahatlama ve bir nebze olsun ders çalışma ritmi yakalamak için girilmiştir. çok aşığım sözlük. kafamdan çıkmıyor o.