aslında havacılık alanında daha yüksek katkıları bulunan (bkz: Hezarfen Ahmet Çelebi) hak ediyordu bu isimlendirmeyi. Lakin, onun adı sivil bir havaalanına daha önceden verilince havacılık alanında geriye kalan tek "ilk" Sabiha Gökçen kaptı adı.
türkiye hollywood'unun temellerini atan kişidir kendisi. nedenine gelirsek bu arkadaş dört film yapmıştır (beşincisi de yoldadır.) (bkz: çanakkale) daima izlediği politika halkın damarını bulmak ve sömüre bildiği kadar sömürmektir. bakıyoruz;
new york'ta beş minare; dini temel
gecenin kanatları; siyasi temel
güneşi gördüm; siyasi ve sosyal temel
beyaz melek; sosyal temel
aynı sömürüyü farklı yolla hollywood yapmaktadır ve maddi yönden başarı sağlamaktadır keza mahsun kırmızıgül de.
bu kanalın gidişiyle viacom'ın türkiye'de multi channel developer (bkz: mcd) aracılığıyla yayına sürdüğü çizgi film kanalı, nickelodeon'un da yayın hayatını sonlandırması muhtemeldir.
30 ağustos'u 31 ağustos'a bağlayan gece yarısı yayın hayatına son veren kanal. frekansını 31 ağustos tarihinden itibaren (bkz: animex) adlı anime kanalı kullanacak (muhtemel d-smart kanalı). kanalın kendini fesh etmesinin nedeni esra oflaz'ın merkezle zıtlaşması ve merkezden türkiye'ye aktarılan içeriğin kesilmesi olduğu söyleniyor. zaten sitede de "eskisinden daha renkli ve keyifli içerikle döneceğiz" diyor.
eğer film senaryo gereği devam ettiriliyorsa genelde sıçılmaz hatta daha iyi olabilir fakat film çok beğenilir, herkes iyi kazanırsa bunun üzerine yönetmen "hadi bir tane daha çekelim" derse o zaman bu durum mümkün olur.
amaç bu zaten adamlar markayı insanların kafasına o kadar kazıttı ki artık bir on sene hiçbir yerde turkcell reklamı yayınlanmasa markanın popülaritesi düşmez.
metropol yaşamının en aptal maskeleme yöntemidir. neymiş efendim "tüm derdini, tasanı şu kapıdan, bu odadan içeri girerken dışarıda bırakacaksın. sonra eve giderken tekrar yükleyeceksin bu dertleri" peh !
adının hakkını veren, batı müziğiyle türk halk müziğiyle gayet güzel bir harmoniyle bizlere sunan müzik grubu. özellikle vizyontele için yaptığı müzikleri dinlenesidir.
havalimanında bir markete girip ürünlerin asıl satış fiyatının 2, 3 katına satıldığını görüp gazetelerin aynı fiyata satılıyor olması cazibesinden etkilenmiş olabilir bu şahıs.
şahsi görüşüm, yapmacıklığın eş anlamlısıdır kendisi. bu durumun böyle olduğu bariz bir şekilde kendini gösterirken hala nasıl olur da insanlar tarafında "ailemizin showmen'i" olarak nitelendirilir anlamış değilim. nispeten oyunculuğu vasatın üstündedir ama.
içinde ingilizce işletme, ingilizce iktisat, ingilizce uluslarası ilişkiler, ingilizce turizm işletmeciliği, ingilizce uluslararası ticaret ve işletmecilik bölümlerini barındıran ayrıca uluslararası ilişkiler ve turizm işletmeciliği için almanca veya fransızca olmak üzere ikinci yabancı dille eğitim veren genel öğrenci popülasyonunun zengin, şımarık olduğu, öğrenci otoparkı bulunan, üçüncü dünya ülkelerinden öğrencilerin değişim programıyla geldiği, özele adam yetiştiren, paragöz idareye sahip ayrıca her sene istikrarlı bir şekilde puanları düşen buna müteakip öğrenci kalitesinde de ciddi zayıflama hissedilen fakülte.
gelmiş geçmiş en iyi biyografik filmdir şahsımca. 3 saatin nasıl geçtiği anlaşılmaz bu filmde. asıl olan üç karakter vardır: salieri, mozart ve mozart'ın besteleri.
ayrıca queen of the night geçiş bölümü tüyleri diken diken eder.