sosyal medya kullanılarak akıllıca hazırlanmış gittigidiyor reklamı. henüz internette paylaşılmasından bir kaç saat geçmesine rağmen onbinlerce insana ulaşıldı. böylelikle sosyal medyanın gücü bir kez daha markalara örnek oldu.
gece kulüplerinde özel tekila geceleri olur. çıplak bir karı kucagınıza oturur. bir memesi tuz, diğer memesi limon suyu içerisindedir. tekilanızı shotlar iki memeyi sırasıyla yalarsınız. bu eylem için ortalama 8 avro verirsiniz.
Bu şarkı müzik dünyasını karıştırdı! Bu şarkının hikayesi öylesine ilginç ki, okuyunca herkes şaşırıp kalacak! Şarkı, Mansur Ark'ın 'Ağla'sı, Atiye'nin patlattığı 'Salla' adlı çalışma, perde arkasında yaşananlar 'durgun denizlerde' nasıl bir fırtınanın koptuğunu gösteriyor! Önce adı, sonra notaları değişen şarkı, nereden kimlere geldi, kimler nasıl altına imzasını attı ve okudu?
Olay kahramanları isra Gülümser, iskender Paydaş ve Amr Mostapha ve ne yazık ki hiçbir suçu olmadan işe karışmış olan Atiye Deniz!
"isra yaklaşık 1 sene önce Amr Mostapha'ya ait bir şarkı bulduğunu ve telifini alacaklarını çokta güzel sözler yazdığını söyler.
Amr Mostapha daha sonra şarkıyı Mansur'a hediye eder. O arada isra Gülümser ve iskender Paydaş, Amr a ulaşıp şarkıyı satın almak isterler, yapacakları şarkının müşterisi de hazır Demet Akalın. Ancak Amr "kesinlikle veremem" diyor. Çünkü yakın dostu Mansur'a hediye etmiş olduğunu bildiriyor. Mansurla muhabbetlerinde Mansur Ark "paraya ihtiyacın varsa ver şarkıyı onlara gibi bir teklifte bulunuyor.
Bunun üzerine Amer "Hayır yok şarkıyı senden başka kimse okuyamaz" diyor. Ve Türkiye ye gelip teliflerini Taksim Edisyon şirketinde onaylatıyor.
ikili Taxim edisyondayken isra ile iskenden Paydaş'ta geliyor ve pazarlık başlıyor. Ancak Amr Mostapha kesinlikle şarkıyı vermeyeceğini söyleyince geri dönmek zorunda kalıyorlar.
işte ne oluyorsa o saat'ten sonra oluyor:
Aynı melodi, aynı nakarat bölümü bir iki notada küçük değişimler yapılan söz konusu şarkının altına atılan imza: Söz isra Gülümser - Müzik iskender Paydaş ve Murat Çekem, düzenleme değişikliği de yapılan şarkı daha sonra Atiye'ye veriliyor.
Atiye de, şarkıyı "iskender Paydaş yapmış" diye gayet rahatlıkla alıp albüm repertuarına koyuyor.
Atiye'nin patlattığı şarkının perde arkasında dönen fırtına ise böyle yaşanıyor.
Mansur Ark'ın okuduğu "Ağla" orijinal... Atiye'nin "değiştirilerek" aranje edilen "Salla"sı ise hikayedeki gibi fırtınaların yaşanmasına neden olan "aralanma" bir şarkı...
işte önce Mansur Ark'ın albümüne okuduğu "Ağla"nın, daha sonra "değişen" ya da "araklanan" haliyle Atiye Deniz'in patlattığı "Salla"nın albümlere girişinde yaşanan perde arkası olaylar "Salla"nın "araklama mı, "çalıntı mı?" olduğu olduğu müzik dünyasında uzun süre konuşulacak gibi...
en ağırından ayrılık acısı çekenlerin bile 2.sezonun 1.bölümünde yüzünü güldürebilen bir dizidir.
taze ayrılık acısı çekenlerin ilgili bölümü izlemesi ısrarla tavsiye edilir.
bu kadar ağır eleştirilerin ardından hala rahatlıkla gezebilen, konuşabilen ve düşünen bir aydındır.
gizli organizasyonlar tarafından korunduğu kanaatindeyim.
Sanıldığı üzere Facebook 'dan darbe değil ekmek yemiş web sitesidir. Facebook türkiye'deki hiçbir sosyal komünite sitesine zarar vermemiştir. aksine sosyal medya kavramını popüle ederek diğer benzer sitelere kullanıcı kazandırmıştır.
büyük olasılıkla devletin medyadaki baskıya dayanamayıp bir şekilde pazarlığa oturacağı, anlaşmalı teslim organizasyonu içerisinde yakaladık işte diyip 5-6 yıl yatıp çıkıcağını düşündüğümüz kişi.