Çağımızın hastalığı. Bilimsel bir kanıtım yok ama şahsi kanaatim.
Kimsenin başkasına, farklılıklara tahammülü yok. Ya bendensin ya hiçsin anlayışı hakim. En ufak bir hatayı bile cezalandırma eğilimi var ki bu insanı korkak yapar.
Tahammülsüz en çok buna maruz kalanı yorar. Yani insan olup kimseyi yormayın.
Bende hat safhada olan şey. Bazen insan sesine bile katlanamıyorum kalabalıklar beni boğuyor kulaklık takıyorum zaten genelde müziği çok sevdiğimden değil insan sesinden nefret ettigiminden. Özelikle ışık ve sese karşı aşırı bı tahammülsüzlügüm var, lütfen güneşi kapatın. bunları yazarken kendimi 14 yaşında ergen bı kız çocuğu gibi hissettim ya ben daha büyüyemedim ya da Allah hepinizin tez zamanda belasını versin.
Neden olur bilmiyorum. Ama gerek yoktur. Şu dünyadan göçüp gideceğimizi hatırlamalıyız bu hale büründüğündüğümüzde.
Ne olmuş önümüzdeki yavaş yürüyorsa, birisi güzel konuşamıyorsa, insan insana yük değildir ki. Hepimizin son durağı aynı.
Kimseye bir gülümsemeyi hor görmeyin, hepimizin şu anlarından başka neyi var ki?
Artık sorumluluklar artmaya başlamıştır, dertler derya olmuştur ve siz bir kayık bile değilsinizdir. Gelecek kaygınız vardır fakat her şey bulanıktır. Bunalırsınız, insanların sizden beklentisi vardır. işte artık tahammülsüz bir insansınızdır. Merhabalar. En ufak şeyler katlanılmaz gelir. Tahammül edemezsiniz. Yerli yersiz agresifleşir ve yanlış insanların kalbini kırarsınız. Hayat insanları eninde sonunda tahammül edemez hale getirir, kaçınılmaz.
istanbul ve ankara büyükşehir belediye sonuçlarının ortaya çıkmasıyla bazı yazarlarda ziyadesiyle tezahür etmekte olan özellik. sol frame'e bakın hele!
TEKNOLOJiNiN HIZLA ARTMASI iNSANLARIN TAHAMMÜLSÜZLÜK EŞiĞiNi ZiRVEYE ÇIKARMIŞTIR. ARTIK KARI KOCA BiLE BiRBiRiNE TAHAMMÜL EDEMiYOR. NASIL BiR DÜNYADAYIZ ANASINI SATAYIM