bugün

Seneye bu zamanlar yapilacaktir.
Olay çıkması, patlama olması muhtemel yürüyüş.
Türkiye gibi bir ülkede herkes gibi değilsen kabul görmezsin.
Çünkü herkesin yaşadığı ve onayladığı hayatı yaşamak zorundasındır.
Allahın kendi yarattığı kulları lanetlemesi gibi.

Yukarıdaki arkadaşların çok rahat olarak hedef göstermesi gibi.
Ramazana denk gelmicek diye biliyorum bu yıl, böylece çok göze batılmicak ve daha düzgün bi yürüyüş olucak umarım. Katılmazsam zırlarım.
bu sene de katılıp destek vereceğimiz yürüyüş.

lgbt haklarını destekliyoruz.
bu yuruyusun neresi onurlu?
bu senede katılıp destek vermeyeceğim yürüyüş.
Bakalım bu yıl kim kimin neresini ıstırıp yalayacak Heyecanla merak ettiğim yürüyüş.
Ülkemde görmek istemediğim yürüyüş. Hayır normal dursalar neysede geçen seneki o rezillikler neydi öyle? Adıyla zıt olan yürüyüş.
Eksileyenlerden ve negatif yorum yapanlardan, sözlükte ne kadar kişilik haklarına saygısız davranan orospu çocuğu varsa anlaşılmasını sağlamış hak yürüyüşüdür.
Saygı efsane önemli bişey. Uygulayın, uygulatın . Sonra türkçe cümle kuramıyorsunuz.

(bkz: ipneleri desteklemeyeceğiz yürüyüş)
ülkedeki hastalıklıların tespiti açısından önemli bir olaydır. kimlik kontrolü yapılsa keşke. fişleme için. bizzat izmir ilinde ben çetele tutacağım.
baya bir ibneyi ve kendini ibne hissedeni bir arada görebileceğimiz yürüyüş.
bir sözlük erkeğiyle katılmayı istediğim yürüyüş.
gecen sene ramazan dolayisiyla gidememistim, bu sene ramazan ayina denk gelmeyecegini dusunuyorum. is gucten firsat bulabilirsem katilacagim yuruyustur.
Heh şöyle gelin bi sıradan donuzlayayım.

Sözlükteki güncel ibneleri elekten geçirebilmek için bu konunun açılıp uplanacağı günü bekliyordum.

Emeği geçen herkese teşekkürler.
Neden yapıldığını bir türlü kestiremediğim her sene rutin düzenlenen yürüyüş. ilk başta insan gibi yaşamak, yaşama özgürlüğü, hak, adalet, farkındalık için yürdüklerini düşünürdüm. Yürüyüş videolarını görmem ile fikrimi değiştirdim. Kıçını başını açarak gezenler mi dersin, tuhaf erotik giysiler giyip sağa sola laf atan mı dersin, çırılçıplak soyunup yüzüne tuhaf makyaj yapıp millete dil atan mı dersin ne ararsan var. Bu nasıl farkındalık yürüyüşü..? Onur yürüyüşü desen bunun nesi onur yürüyüşüdür..? Yürüyüş dediğin belli bir amacı, ilkesi ve şekli olur. Her sene olduğu gibi yine bu tipleri sık sık göreceğiz.
26 haziranda olacak sanırım. Desteklemek isterim ben de.
Hiç de onurlu olmayan yürüyüştür. Geçen sene iki lezbiyen kadın, yolun ortasında birbirlerinin vajinasını yalıyordu, diğerleri de alkış tutuyordu ve 7 yaşlarında bir çocuğu aralarına çağırıyorlardı gülerek. Çocuk da utanıp kaçıyordu. Youtube'da videosu var hatta. Bunun neresi onur yürüyüşü? Efendi gibi yürüseler eyvallah da anca kendi kendilerini karalıyor beyinsizler.
çomarları sinirlendirecek yürüyüştür.
Bana kalırsa lgbti bireyler zaten normal insan olarak kabul edilmesi gerektiğinden, ötekileştirilmek istemediklerinden ve bu yürüyüşü yaparak bir bakıma kendi kendilerini ötekileştirdiklerinden dolayı gereksiz bir yürüyüştür.

Ama hâlâ insanların cinsel yönelimlerine, kiminle aşk yaşadığına karışan ve onları aşağılayan onlarca saygısız kişi varken bir o kadar da gerekli yürüyüştür.

Gidin çocuk ve hayvan tecavüzcülerine, katillere çemkirin. Ortada büyük sorunlar varken sırf sizin gibi olmayan kişileri aşağılamak ne haddinize? Kimin kime aşık olduğu kiminle seks yaptığı sizi ilgilendirmez. Vallahi bıktık bu insanlardan.

Tanım: cinsel yönelimlerinden dolayı aşağılanan azınlıkların seslerini çıkarmak için yaptıkları yürüyüştür.

Tanımayım: mümkünse bu yürüyüşe katılan/katılmayan herhangi bir kişiyi toplumdaki herhangi bir rolü sebebiyle hakir gören beyin yoksunlarını.
Partimiz hdp nin de katılıp her zaman olduğu gibi ezilenlere ve ötekileştirilenlere desteğini esirgemeyeceği yürüyüş.
Bu yürüyüş onur yurusu adı altında yapılıyor ama bence düzgün bir gerçekleşmiyor insan istediğini seçer ben yada kimse karışamaz ama düzgün bir şekilde yapıldığı sürece internette bir video izlemistim soyunup dans felan ediyorlar bence bunun onurlu bir yanı yok yani saygı duyuyorum ama yürüyüşün amacı kesinlikle bu değil.
Eşcinsel olan, olmayan , başı açık kapalı , dindar , alevi , sünni , ateist , kürt , türk , çerkez , evli , bekar , anne , baba , çocukların katılacağı yürüyüş. Toplumun her kesiminden insanların sadece senin , benim gibi eşit yaşamak için verdikleri mücadelenin sembol günüdür. Birçok eleştiri yer almış bir çoğuna katılmakla birlikte katılmadığım şeylerde var. Halktan saygı görmek istiyorsan halkın değerlerine ve normlarına uymak zorunda olmasanda aşırı uç şeyler yapmamak gerekir. Çıplak dolaşmak , sakso çekmek gibi dünyanın birçok yerinde dahi kabul görmeyecek şeyler tırnak içinde sapkınlık, dikkat çekmekten başka birşey değil. Yürüyüşün hak istemekten daha çok festivalleştirilmesiyse etkinliğe daha çok gölge düşürüyor. Tüm bu olumsuzluklara rağmen eşit bir yaşam için orada olan , amacı hakkını savunmak olan insanlara çok büyük saygı duyuyorum ve destekliyorum ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
bedenini kiralayarak yaşamını lüks içinde idame ettiren çoğunluğun katılmaması gereken yürüyüş.
adı üzerinde onur yürüyüşü. ülkemizde eşcinsel olmak zor ama daha zoru eşcinsel olarak iş hayatında ve sosyal hayatında onurlu bir şekilde var olmak. bu kişileri anlıyorum ve saygı duyuyorum.
ama saatliği 200 tl den vücudunu kiralayan kısacası fahişelik yapan kişiler ne onurundan bahsediyor. sen orospusun yahu onur sende ne gezer.