bugün

ilknokta com

hızlı falan değil bu site.

gecen hafta persembe günü verdiğim sipariş kaç gün oldu hala gelmedi. bugün pazartesi. bakalım ne zaman gelcek. bu sene gelirse iyi...

sitenin 'sipariş takibi' bölümüne girdiğim zaman hala 'hazırlanıyor' ibaresi yazıyor. daha hazırlanacak, sonra kargoya verilicekteee en son bana gelcek. 3 tane kitabı hazırlayamıyorsan bırak bu işi yapma be kardeşim.

ama benimde hatam var. ikinci kere aynı siteden sipariş veriyorum, ikinci kere yaşıyorum aynı durumu. çünkü kredi kartım yok. kapıda ödeme seceneğinin olması cezbediyor beni bu sitede. yoksa kredi kartım olsa idefix dururken bu siteden sipariş mi verilir. ilkini bir özür olarak saymıştım ama bir daha bu siteden kitap alırmıyım bilmem.

bulamadığım kitap olmadı dogru, aradığım her kitap var! iyi, hoş, güzelde bu kadarda kaplumbağalık olmaz ki. birde istanbul içi sipariş ediyorum, şehir dışından değil hani.

baska siteden de aynı siparişi vermek geciyor içimden. bunların getirdiğini de kapıdan geri cevirip almasam mı diye düşünüyorum. gelicek mi gelmiycek mi onuda bilmiyorum ki.

sonuç olarak şuan sinirliyim. siteyi sorumsuz buluyorum ve işlerini ciddiye almadıklarını düşünüyorum.

yoksa hızlansınlar canımı yesinler...