bugün

ürtiker

kroniğine rast gelmişseniz hapı yuttuğunuzun resmidir. tüm hayatınızı kökünden değiştirecek bir hastalıktır. eğer sıcağın tetiklediği gruptaysanız bu hastalıktan önce yaz mevsimine tutkunken sonrasında bir anda kışı sevmeye başlayabilirsiniz. atağın gerçekleştiiği anda kalabalık bir otobüsteyseniz o an nerede olduğunuza bakmadan ilk durakta inersiniz.

vücutta kızarıklık ve kabartıların yanı sıra batma hissi uyandırır ki bu en sinir bozucu tarafıdır. milyonlarca iğnenin vücudunuza batttığını hayal ederseniz bu hastalıktan mustariplerin neler çektiğine dönük bir fikir edinebilirsiniz. tüm vücutta görülen bir kaşınma nöbetine tutulmuşsanız batma hissi ve yanmayla birlikte agresifleşir sinir küpü bir vaziyette dolanırsınız. ilginçtir bu nöbetlere salt sıcak değil sinir stres gibi faktörler de yol açabilir. nöbetin kendisi de ayrıca stres kaynağı olduğu için devr i daim motoruna dönüşürsünüz.

vücudu bir an önce soğutsanız bile sakinleşmeden geçmez. tek iyi yanı bir sonraki nöbete kadar hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

ha unutmadan, seviştikten sonra yatakta haşır huşur kaşınan bir adama döneceğiniz için bunu hoş karşılayacak bir partner bulun kendinize. yok öyle sevişip hadi sarılarak uyuyalım, en az yarım saat boyunca fiziksel temas o bölgede yanma hissini körükleyeceğinden tez zamanda sevgili katili olursunuz yoksa.