bugün

türk silahlı kuvvetlerinin peygamber ocağı olması

genelkurmay başkanımızın sol gösterip sağ vurmasıdır. darbe iddiaları hakkında nerdeyse her konuşmasında bunlar iftiradır dedikten sonra, asker böyle bir şey yapmaz, yapamaz diyerek üstüne basarak söylüyor. darbeciler barınamaz, barındırmayız diyen adamın bir bildiği vardır. darbecilerin korunduğu algısında bulunanlar, arkasından gelen sözleri de duymaya, anlamaya başladılar.

genelkurmay başkanına "sen darbecileri koruyor musun" diye sorsalar yakında bana darbecileri koruyor diyeni de, nerde darbeci varsa onun da diye başlayacak.

allah allah diye taarruz eden bir ordunun başındakilerin cami bombalamalarını iddia etmek vicdansızlık ise bunların cami bombalamaları daha büyük bir şeydir demek ki.

zaten bu yüzden chp genelkurmay başkanımızın istifa etmesini istiyor ya... bence kalsın. bu ülkenin müslümanların ülkesi olduğunu, ordusunun allah allah dediğini, askerlerin müslümanların peşine düşmelerinin saçma olduğunu uzun zamandır kimse söylemiyordu.

28 şubat'ta camilerin önüne jandarma ve polis koyup, girenleri fişlettiren iradeye asker içinde de büyük tepki olmuş anlaşılan. o yüzden çoğu vatandaş bu ülke namına askerde ölürsem şehit olur muyum, bu vatan beni dışlıyorsa askerlik yapmalı mıyım diye düşünmeye başlamadı mı? helal olsun, yaralar onarılıyor.