bugün

anneyle kavga etmek

"en yakınlarımızdır onlar ve uğraşırız çoğunlukla uzaklaştırmak için kendimizden.Düşündüğümüzde sebebi de bizlerizdir kavgaların aslında. Onlardır hep alttan almaya çalışanlar ve onlardır bizim bir anlık gafletle çekip gittiğimizde bile kahrolup ağlayanlar. Kolaydır kalp kırmak ve kolaydır seni büyütüp bu yaşa getirmiş olanlara ne olursa olsun ben artık kendi kendime de varım diyerek silip atmak.

Ama kolay değildir sadece öldüklerinde anlayabileceğimiz hiç bir arkadaşın ve başka hiç kimsenin onların yerini alamayacağını, onlara bir kere daha sarılma fırsatının olmadığı anlarda anlamak. Ve boşunadır bundan sonra ağlamak, sızlamak. Sizle beraber gidecektir bu acı gidene kadar yanlarına. Ve onlardır yine affedecek olanlar seni beklemeden hiç bir karşılığı.

Şimdi sen bu yazıyı okuyan. durma ve koş sarıl anne babana. Hala zamanın varken söyle onlara sevdiğini. Ve kırma onları bir daha sakın, eğer anlayabilirsen şu an hissettiklerimi" diye yazılabilecek hazin olaylara mahal verebilecek durumdur.