chuck schuldiner

death metal'in tanrısı...hatıralarımızda yaşayacak sonsuza dek...

vakt-i zamanında chuck babanın ağzından...

Basını ve dünyanın metal dinleyen insanlarını selamlıyorum. Birkaç nedenden ötürü medyayla kontak kurmak için yeni kayıtların çıkmasını bekledim. Control Denied `ın yeni tamamlanan debut çalışması "The Fragile Art of Exitence" in nasıl gittiği hakkında dünyayı bilgilendirmek için bu bülteni yayınlıyoruz.

Album kırıp geçirecek ayrıca, söz veriyorum ki bütün beklentilere cevap verecek ve yan projenin başlangıcıyla ilgili tüm antipatiye değecek.

Benim trendsiz metale olan tutkumdan dolayı insanların umdukları şeyleri ve içtenligi barındıran bu kayıtlarla başardıklarımız konusunda oldukca ilgiliyiz.

Genel olarak yeni kayıtlardan sonra birlikte dışarı çıkıp eğleniriz.Bu sefer durumlar farklıydı. stüdyoda ki zamanımızın sonuna doğru boynumun üst kısmında önce kas erimesi veya üstüste gelmiş sinirlerin olduğunu düşündüğüm bir ağrıyla karşılaştım. Kayıtların tamamlanmasından sonra bir chiropractore ardından bir
masaj terapistine ve bana sinirler ve beyin dokularının ayrıntılı resmini çıkaran x ışınlı alet olan MR cektirmemi tavsiye eden bir akupunkturcuya gittim.
Kıstırılmış sinir konusunda haklıymışım, fakat ne yazık ki bunun nedeni beyin gövdesi tümörüymüş.
Bu basın bildirisi sırasında bölgenin en çok aranan fizik tedavicilerinden birisiyle yaptığımız radyoterapinin 4. haftasında olacağım.ayrıca böyle durumların üstesinden gelirken önemli yer tutan ailemin ve arkadaşlaromon sevgisiyle kutsandım. Durumumu basite indirgemek açıkca zor; şunu söyleyeceğim: bu aklı, bedeni, ruhu geliştiren bir deneyim. Tedavi oldukca iyi gidiyor. Ayrıca bu yıkıcı radyasyon sayesinde tahminlerimizi iyiye doğru yapıyoruz. Sabır benim 14 yıllık müzik yaşamımda kucaklamayı öğrendiğim şey ve şimdi tedavim süresi de bu sanatın ustası olma zamanı.
Ben her zaman müzikle bunu destekleyen fanlar/arkadaşlar arasında kişisel bir bağ olduğunu hissettim
bu destek benim bütün kalbim ve ruhumla takdir ettiğim, haliyle müziğin kendisinin de ötesinde...

"let the metal flow"

Chuck Schuldiner