bugün

kemal sunal

güzel yüzlü güzel adam. gelmiş geçmiş en büyük türk aktör ve tabi ki kıymeti bilinmemiş adam.adam gibi adam.sayısız film çevirmiş adam.
daha bi sürü şey sayılabilir, söylenebilir. sabaha kadar övmeler yetmez döner döner bi daha översin. yetmez, yetemez,yetiremezsin.
işden güçten bunalmışken, stresten için içini yerken yada işsizlikten güçlüksüzden yahut bilumum dertten anan ağlarken şanslıysan bi filmine denk gelirsin. bırak kendini, kasma ülen,anıra anıra güleceksin ve bu adama dua edeceksin. resmen huzur bulacaksın ki hatırlatmak isterim sözlükçü arkadaşım huzurdan daha değerli bi şey yoktur.
son olarak;hiç bi boku beğenmeyen, bu adamın ismini duyunca aman inek şaban mı çok banalsın şekerim diyen tiplere burdan kocaman bi s..tir çeker çok selam ederim. ( an itibariyle kanal 7 de yakaladığım korkusuz korkak isimli filmiyle beni benden alan, stresden delirdiğim böyle bir gecede gözümden yaşlar getire getire gülderen bu kocaman adama, bu efsaneye bi fatiha gönderdim. umarım allah kabul eder. )