bugün

karsilastiginiz insanin sizden eglence beklemesi

Zor, mizahi yonunuz biraz agir basan tipseniz hic kurtulamayacaginiz ve kendinizi bunun yuzunden hep sorumlu hissedeceginiz bir durum. Serseri Genclik olarak bu durum soyle izah ediliyor, bir yakinma cumlesiyle :

men vraagt ons altijd om hen te amuseren ( insanlar hep bizden onlari eglendirmemizi istiyorlar )

Hayata karsi gulumsemeyi cocuk yasta bir cok aci icerisinde zar zor ogrenmissinizdir. Hani o gulumseyen, komiklik yapan, kimsenin gormedigi ayrintilari goren insanlardan olmussunuzdur. Biraz da delikanliysaniz, durumunuzdan herkes haberdardir ve siz artik o yorenin " konustugu zaman mutlaka espri yapmasi gereken " insani olursunuz. Bulundugunuz cevre size o kadar baski yapmaya baslar ki kendinizi odaniza kapatirsiniz. Kimisi bir harita alir, kimisi en unutulmus artistlerin bile hayatlarini ogrenmeye kalkar, kimisi elindeki telefondan gelen melodiyi sazdaki titresim ozelligine baglar, kimisi dort saat boyunca sigaraya yapmaya, kimisi mercimek corbasinda uzmanlasmaya koyulur. bazen bu kendini playstation da da gosterir. Hatta sonuca ulasana kadar bir hayli sure gecse dahi http://www.yeniseri.com daki sertifikayi almak icin ugrasirsiniz ve sizin gibi insanalri sizleri citlarini cikarmadan izlerler. Her yeni sansta, yeni bir umut.. Bakalim bu sefer gececek mi bu testi..

Bunlar bir kacistir bazen. Sosyal hayat kavgadir cunku ve odaniz karargahiniz. Sosyal hayattan aldiginiz yaralari tamir ettiginiz yer... Karargahiniz.. Doktorsuz bir tedavi merkezi.

Ama yine de insanlari hep seversiniz. Sizden beklentisi olan insanlari da bir sey beklemeyenleri de sizi siklemeyenleri de .. Hepsini seversiniz..

Icinizde bir gram kotuluk varsa namertsiniz.

Delikanlica bir gulumseme hep yuzunuzde ve siz hep gecelerdesinizdir.

Goz yasi gelmeye dursun, bir daha gercekten zor gulersiniz.