bugün

türk hakemlerinin şampiyonluk yarışına etkisi

Yüzde yüzdür. Bi taraftan alıp malum camiaya veriyorlar şampiyonluğu.

Dün de gördüğümüz üzere fenerbahçe avrupa’da çatır çatır oynuyor, akıyor, futbol dersi veriyor. Ama en derin küfürleri hak eden tetikçi tr hakemleri ise her yere düşmeye her dokunmaya ikide bir faul vererek oyunu katlediyor. Tabi ki bundan en çok nemalanan malum camia gese oluyor. Her götleri sıkıştığında kendilerini yalandan yere bırakıyorlar hoop faul, hoop penaltı, hoop rakibe sarı kart sonra da kırmızı. Ama kendileri tekme tokat da girse kırmızı yok.

En basit örnek ise fenerbahçe’nin haklı penaltıları karşısında bile algı yapıyorlar isyan ediyorlar ama fenerbahçe avrupa maçlarında da penaltı kazanıyor. Avrupalı hakemler de mi bizi tutuyor?
Ama ne hikmetse 2 yıldır tek kırmızı gören, onu da 90+6’da gören gese, avrupa’da çatır çatır kırmızı yiyor. Her kendilerini yalandan yere attıklarında ya da omuz omuza pozisyonlarında yere düştüklerinde oyun devam ediyor. Neticede koyup gönderiyorlar geseyi. Birazcık adaletli ve kaliteli yönetilse şu ligimiz, gese ilk 3’e zor girer. Açık ara farkla şampiyon oluruz. Ama kirli oyunlar devam ettikçe çok zor.