bugün

incil ve tevrat değiştirildi yalanı

Ayrıca yehova Tevrat’ta yahudi peygamberlere olağanüstü görevler ve mucizeler veriyor. Davut Süleyman dünyayı yönetiyor cinlere hayvanlara hükmediyor ışınlanıyor. Bu dünyaya hz Süleyman’dan daha zengin kimse gelmemiş bugüne kadar düşün. Yani Yahudilerin üstün konuma gelip bugünde dünyaya hükmetmettiği ortada.

Oysa hz Muhammed sav Allah’ın sevgilisi elçisi ve peygamberi yetim öksüz büyüyor. Anne baba sevgisi görmemiş. En büyük zorluklarla sınanıyor. Mücadele veriyor. Bizim gibi sıradan bir insan olağanüstü özellikleri yok yemek yiyip uyuyor. Peygamber olmadan önce de evlatlarını kaybediyor evlat acısı ile sınanıyor. Peygamber olmadan önce bile hiçbir puta vs tapmıyor. Hiçbir mucize verilmemiş kendisine ve sadece tebliğ ederek dini yaymaya çalışıyor. O konumda dönemin zengin Mekkeli müşriklerini karşısına alıyor. Şizofren yaftası yiyor belki bir sürü suikaste uğruyor tehdit ediliyor yine de davasından vazgeçmiyor.

Allah bile en sevdiği peygamberini en büyük zorluklarla sınamış.

Hatta Allah epey zaman vahiy göndermeyince Allah kendisine darıldı sanıyor ve depresyona giriyor. Ve ardından Rabbin seni terk etmedi ve sana darılmadı diye vahiy iniyor.