bugün

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

temmuz ayında en yakın arkadaşlarımdan birinin ve kuzenimin düğününe gideceğim. işbu sebeple takım elbise aldım. alelade kişiler değiller zira.

şu an için kuzenden yana sıkıntı yok ama yakın arkadaşım geçtiğimiz hafta aradı ve sanırım nikah iptal olacak, kafamda çok soru işareti var dedi. haliyle görüşmek istedi ve ivedilikle oturduk bir mekana, demlendik. rakıyı çektikçe içini döktü. üstüme vazife olmayan konulara kadar değindi, engel olmak istedim fakat olamadım. anasonu çekmişti ve dilinin kemiği yoktu.

o kadar çok şey anlattı ki, tiradı nihayetiyle bitince yorum yapmamı bekledi. bu tarz durumlarda yani ikili ilişkilerde yorum yapmaktan ziyadesiyle çekinirim ama baskı, baskı ve baskı üzerine yorum yapmak mecburiyetinde kaldım. keskin değil, yumuşak bir yorumlama yaptım. bu ne demek? bu, ilişkinin monotonlaşması üzerine biraz renge ihtiyaç duyulduğunu yani en basitinden tatile gitseniz ne iyi olurdu, demek.

tavsiyem üzerine tatile gittiler, bugün öğrendim. bugün aradı çünkü.
hatta işten eve dönerken herifçioğlunun tatil maceralarını dinledim. acayip daraldım fakat belli etmedim. en sonunda hanımefendinin yani müstakbel eşinin benim vermiş olduğum tavsiyeye kızdığını işittim. merak bu ya, neden kızmış diye sorunca da, tavsiye vermemin üstüme vazife olmadığını öğrendim. başıma geleceği bildiğim halde bu çukura düştüğüm için kendime lanet ettim. arkadaşımdan dahi soğudum çünkü benden ısrarla tavsiye bekleyip o insana anlatması kanıma dokundu.

ha, bundan sonrası ne olur derseniz eğer, bundan sonrası tamahagane çeliği gibi keskin olmak olur. "tecrübe" haneme bir halka daha eklendi. velhasıl siz siz olun, iki kişi her ne yaşarsa yaşasın, yorum yapmayın. bırakın size göt oğlanı desinler, ilerleyen süreçte yeter ki arada kalan siz olmayın. onlar karşılıklı oral seksle olayı tatlıya bağlarlar fakat siz orospunun çocuğu olarak mührü yersiniz.