bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Sözlüğün en zeki kadını başlığını gördüm. Hayır zaten kimse öyle düşünmüyor da ben değilim aq. Çünkü enayiyim ben. Yani enayilik de değil ama, ne biliyim. Mesela doğum günlerini çok sallamam ama, doğum günümde mesaj bile atmayan abim şimdi bugün baldızının doğum günü için çarşıyı dolandı. Böyle şeylerle ölçmezdim. Sonuçta eşi ve kayınvalidesinin yanında mecburen dolaşacak derim ama. Beni çok sever aslında. Diye düşünürdüm. Değil mi lan acaba öyle? Demeye başladım. Demek ki değil yani. Demek ki çok da sevilesi bir kardeş falan değilim. Problemi kendimde de buluyorum biraz. Neyse. iş çıkışı aldılar beni en azından. Yollarının üstüydü çünkü. En azından yolumun üstünden geçip de sen dolmuşla gel demediler yani. o da bi şey.
Ben de çok iyibi bok değilim bu arada. Bazen bakışlarımla bile mod düşürdüğümü falan söylüyo bunlar. Haklılar. Bilerek olmuyo tabi.
Annem benim ne sevdiğimi veya ne beğeneceğimi gram iplemez. Sorsan çok düşünür beni. Çok sever.kendi de öyle sanar. Ama bi kere bakmamıştır bir problemim için internete. Ya da bunu sever bunu alayım, yapayım yoktur.paranı vereyim sen beğen. Ben bilmem der. Çok saçma ama onu da başkalarına hediye beğenirken görünce dank ediyor bi şeyler. Kuzeninin kızının arkadaşının morali bozukmuş da,kafaya takıyor. Ben senelerce suratım asık gezdim. Kafaya takmadı hiç. Bazen diyorum ki ne yapsam fark etmiyor demek ki. Ben onun için bakarım hep. Bakım kremlerinden kıyafete hep bakarım. Kendine çok nadir bir şey alır çünkü. Çocuklarını öncelemiştir hep. O yüzden ben de onun kendine göstermediği ilgiyi göstermeye çalışırım. Ben de bi bokmuşum aslında ya. Canavar da değilmişim yani skxkcmc.
Şu anda ailedeki belki en şen şakrak insan benim. Kendi kendime çok çabaladım iyi olmak için. Başardım da. Herkesle şakalar, muhabbetler. Nasılsın diye sormaktan çekinen biriyken. Ama işte arada aklıma bunlar geliyor ya. Arada dediğim çok nadir. Bu sıralar biraz fazla. Bunlar beni mutlu ediyor.hasta mıyım neyim. Oh ben o kadar kötü değilim diye seviniyorum evet tüm yukarıda yazdıklarım beni iyi hissettiriyor. Yine de nadiren de olsa diyorum ki hiç mi sevilmedik ulannn. Sonra diyorum ki siktir et gerçekten sevebileceğin ve güvenebileceğin tek varlık var. Onu da şimdi göremiyorsun.

Öyle yani. Bi şeyler yapmam lazım ki, rahatlayayım. Kendim için bi şeyler. kendimi o kadar sevdiğimden değil de işte böyle zamanlarda kamçılanıyorum.

itiraf bence bu. Baya baya sevilmedim falan diye zırladım ya.
güncel Önemli Başlıklar