bugün

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Buraya birkaç senedir girmiyorum. Ama bunu paylaşabilecek başka yer bulamadım.

Gerçekten canım çok yanıyor sözlük. içimdeki hissi tarif etmek bile acı veriyor bana. insana çaresizlik bu kadar koyar mı ya? Sevdiğim insan acı çekiyor.. hiçbir şey gelmiyor elimden. Ölsem görmesem yemin ederim daha iyi gibi her şey. Sevdiğin insanın acı çekmesi kendi canının yanmasından bin kat daha kötü bir sey. Klişe olacak belki ama nolur sevdiklerinizi üzmeyin, birbirinizin kalbini asla kırmayın. Bunu fark ettiginizde bazen o kadar geç oluyor ki, içinizdeki her şeyi söyleseniz de eksik kalıyor sanki.

Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissettiğimi hatırlamıyorum. Hastanedeki birkaç sonuca bakmaktan başka elimden gelen hiçbir şey yok, dua edebiliyorum sadece... Nolur Allah'ım acı çekmesin ona bir şey olmasın diye. Ben onu gerçekten çok seviyorum sözlük :( ona bir şey olma ihtimali bile canımı çok yakıyor. Acı gerçekten tarif edilecek bir şey değil. Allah düşmanıma vermesin.

Umarım bu durumu atlatırız, atlatırsak editlerim ya da yeni entry girerim buraya. Dualarınız benim için çok önemli.. lütfen. Acı çekiyorum sadece yazacak başka yerim yoktu. Lütfen tekrar ona sarılabileyim :(