bugün

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Bugün yaş günüm. Ve Bugün alabileceğim en güzel hediyeyi aldım. Son görüşmemizde başkası için aşırı şekilde canımı yakan 10 küsur senelik dostum arkadaşım ve daha birçok şeyim, bugün tam bir yavşağa yakışır şekilde siktirip gitti hayatımdan. Valla açıkçası bırakın kutlanmasını, yaş günlerim cidden her seferinde aşırı mutsuz ve kötü olaylarla geçerdi bir kez olsun doğru dürüst mutlu olamadım amk gününde ama bu kadar yakın olduğum birinden de böylesi bir kazık beklemiyordum.. desem de inanma sözlük. Gayet de bekliyordum amk bir kazık atan bir daha atar. Sadece gününe şaşırdım planladı mı naptı amk. Hayır zaten hiç kutladığını hatırlamam bari üstüne böyle bir götlük yapmasaydı.

insan gerçekten hayret ediyor.

Edit: diğer yavşak çevremden de ses yok. Zamanında dertlerine analık babalık yaparken 00.00'da yığılırdı aramalar mesajlar. Ne zaman ki hayatımdan insan çıkartmaya başladım, aramayı sormayı bıraktım, o zaman giderek azaldı her şey. Ve bitti. Elekte bir tane taş bile kalmadı.

Kalan tek şey 8. Yaş günümde dinlediğim bir şarkı. 19 senede başladığım noktaya gelmişim gele gele. Sefam olsun, 1-0 olsun benim olsun.