bugün

kuran a göre kadın

Seküler yaşamı empoze eden populer kültürün kaynağı emperyalizmin kadını meta olarak kullanıp sömürdüğü günümüzle kıyaslandığında islamın, kuran ve sünnetin kadına verdiği değer ortadadır. Bu algı yönetimiyle islamı karalayamazsınız. Aklı selim sahipleri için Bu beyhude bir uğraş olur. Cinsel Özgürlük adı altında her nevi ahlaksızlığı hem kadına hem erkeğe reva görüp aslında aileyi temelinde toplumları milletleri ve devletleri yani kısaca kurulu düzeni bozmaya yıkmaya ve parçalamaya odaklı siyonizmin en büyük düşmanı elbetteki kuran ve onun vazettiği evrensel kurallardır. Ama ne yazıkki medya sayesinde beyni iğfal edilmiş, kendini medeni zanneden, halbuki dejenere edildiğinin farkında olmayan aklı evveller kalkmışlar kuranı eleştirir olmuşlar. Önce biz müslüman mıyız ki acaba diye dönüp bir kendinize bakın bakalım. Haa yok bizim zaten dinle bir alakamız yok diyorsanız size zaten bir lafımız yok. Dinsizlerin islama saldırması normal ve olağandır. Dinime küfreden müslüman olsa bari..

Bakmıyorlar ve görmüyorlar ki kadına değer vermeyen yada değerini iki paralık eden toplumlar yıkılmaya mahkumdurlar. Şiddeti 2 taraflı körükleyen sosyal ve ekonomik hayata tacize tecavüze cinayete fuhşa ses çıkartmayanlar suçu islamın üzerine yıkmaya çabalıyor. Heyy hatt, halbuki her toplum hakettini yaşar.

Türkiye islami bir hukuk düzenine mi sahip ki kalkmış islamı, kuranı eleştiriyorsunuz? Türkiyede insanlar islamın emir ve yasaklarına göre mi yoksa batıya özenip kafasına göre mi yaşıyor? Medeni ve çağdaş olacaz diye ahlaksız olduğumuz halde neden bu bozuk düzene kimse laf söyleyemiyor da islam hedef haline gelip günah keçisi oluyor? Bu adil mi?? Hiç adil değil.