bugün

uğur mumcu

vefatının ( suikast ) üzerinden 27 sene geçmiş ülkemizin değerli aydını, yazarıdır. o henüz hayatta iken benim gibi pek çok çocuğa aileleri tarafından bizzat kendisinden dolayı uğur ismi verilecek kadar sevilen birisi idi rahmetli.

o zamanlardan beri neden hedef olarak gösterildiği belli idi zaten. ancak şu son günlerde gündemin birinci sırasına oturan fetö bağlantılı cia ajanı olan enver altaylı üzerinden nihayet suikastinin üzerindeki ( kimilerine göre ) "sır perdesi" de aralanmış olacak. kimilerine göre dediğim "kimileri" malum. işlerine gelmediği için uğur mumcu gibi değerli insanların kaba tabir ile "katledilmelerini" karanlıkta bırakanlar, aydınlatmayanlar. sıradan vatandaşlar dahil ülkedeki birçok kimse neden kahpece tuzak kurularak suikaste uğradığını biliyoruz zaten. rahmetli tee 30-35 sene önce neyin ne olduğunu çözmüş ve bugün "efsane mücadele veriyoruz" denilen teröristlerin kimliklerini ve abd bağlantılarını ifşa etmeye başlamıştı. tamamını edemesin diye zaten evinin önünde hayatına son verdiler kahpece.

mekanın cennet olsun dürüst ve güzel insan. ne sağcısı ne solcusu ne muhafazakarı ne atatürkçüsü ne kürdü ne lazı ne çerkezi.. bu ülkenin her kesimden aklı selim tüm insanları seni hiçbir zaman unutmayacak.