bugün

pana film

sürekli komplo teorisi yazdıkları için kafayı bunlarla bozmuş bi ekipe sahip olan şirket. işin kötüsü ciddi ciddi buna inanıyorlarda. efenim neymiş, reytingleri düşük gösteriliyormuş. ilk 57 bölümlük seriden sonraki o saçma sapan bölümler, hele ki pusu için o reytingler size fazla bile. dizi 1 saat ise bunun 45 dakikası ofiste polat beyler ve saz arkadaşlarının kasılmaları ve didaktik şekilde oturdukları yerden konuşarak memleket kurtarmaları ile geçiyor. sitcom gibi kapalı mekanlar. yine aynı didaklikte ömer baba ve sırlar dünyası. evet artık ciddi ciddi düşünüyorum ilk 57 yi bunlar yazmış olamaz.

zaten hala şirket olarakta ilk 57 bölümün ekmeğini yiyorlar. ayrılık, fesupannal, nazlı yarim ve son olarakta eşref saati tutmadı. demekki bu adamların çapı hayal güçleri yetenekleri bu kadarmış. durup durup aynı şeyleri, aynı didaklikte anlatıp duruyorlar. üstelik bu duruma bakmadan, her zaman yaptıkları gibi, kurtlar vadisinin arkasına sığınarak, eşref saati izlenmiyor diye dert yanabiliyorlar. bunu da diğer dizi senaristlerine,

" Kadınların sürekli kocalarını aldattığı, Türk örf ve adetleriyle uyuşmayan diziler bilinçli olarak yukarıda tutuluyor. "

şeklinde bok atarak yapıyorlar. kendilerini türk örf ve adetlerini belirleme komisyonu, dizileride örf ve adet öğretme yeri zannediyorlar galiba. yaprak dökümüne geçilmek çok zorlarına gitmiş anlaşılan. 0-6 yaş zeka grubuna ait şu sözlerle devam ediyorlar üstelik:

" perşembe günleri sokaklara çıkalım bomboş, bu gün sokakta kimi çevirseniz polatın, mematinin adını bilir, kadınlar baz alınarak reyting belirlenmemeli. "

tespite gel! sokaktaki çocuklar bi zamanlar havuç ve memoli yi de biliyorlardı. peki sonra ne oldu? o diziler devirlerini tamamladı. ama hiç birinin senaristti yapımcısı çıkıp sizin gibi pişkince ağlamadı..şimdi zahit akman çıkmış rtük ün bu konuya el atacağından dem vurmuş. işte o zaman sırtınız yere gelmez. ne de olsa rtük hükümete bağlı. anladınız siz onu...