bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Selam şekerler.d

Birkaç birşey diyeceğim, bi de veda edeceğim.

Ben bu hesabı 2014 ekim ayı gibi açtım. Hayatımın yazmaya ihtiyaç duyduğum bi dönemindeydim. Hep yazmaya ihtiyacım oldu hayatım boyunca gerçi ama sözlükte yazmaya karar verdim o ara, Kalem kağıt kesmedi ve benim gibi loser’ların ilk durağı olan uluda yazar olmak en kolayıydı. ilk yazdıklarımı görseydiniz sabırla okuyarak beğenerek yazar yapıyorlar zannettiğimden nasıl da kasmışım. sonra kendimden utandım da sildim ilk on entry’mi.

Zaman zaman çok bunaldım burada. Çok garip tiplere denk geldim hesabımı silesim geldi ama kıyamadım. Hesabı silmek de, hesabı sildikten sonra tekrar buraya gelmek de gayet normal şeyler ama hesabımda çok anım, çok yazım, kendimden çok şey birikmişti bu yüzden kıyamadım. Kapatmaya En yaklaştığımda bile yapamadım. Burası bana hep kürkçü dükkanı oldu. Bağ kurdum ister istemez burayla, bendekalanlar’la. He nickimden hiç hoşlanmıyorum, nasıl depresif bi ergen olduğumu hatırlatıyor bana orası ayrı. * ama değiştirmedim onu bile nedense.

Bazı insanlar beni çok etkilediler. Aklımda uzun süre yer ettiler. Bazılarını zamanla unuttum. Bazılarına baya kızdım ama onu bile unuttum. kızdıklarımın çoğunu affettim içimde. şimdi neredeyse hepsi gözüme çok iyi insanlar olarak görünüyorlar. Bazıları daha da iyi. Sevecenliğim had safada, kindar modum off şu an çünkü artık bi zahmet tatsızlıkları unutayım.

Burada çok insan tanıdım, çok insanla konuştum. Ne yazık ki şu an hiçbiri hayatımda yok. Buna dikkat çünkü sizin de muhtemelen böyle olacak. Tarayıcıdan çıktığınız an yalnızsınız, hayatınızla baş başasınız. Ne kötü di mi.

Aslında sözlük bugün çok mutsuzdum. Çok sorguladım bazı şeyleri. Akşam saat yediye kadar hiç aklımda yoktu bu. Ama artık gemileri yakmam gerekiyor, çünkü burası yeterince iradeli ve disiplinli olmayı öğrenememiş, hassas mizaçlı, mutsuz anlarını kendini internetle uyuşturarak geçiştiren, bağımlılık edinmeye meyilli benim gibi insanları sandıklarından fazla olumsuz etkileyebiliyor. Üstelik zaman en değerli şeyimiz.

Bi bilseniz ne kadar zaman kaybettim. Hayatında zamanı benim kadar israf eden az insan görmüşsünüzdür diye düşünüyorum.

Aslında bu entry’de bol dram yapacaktım çünkü çok doluydum, gelin görün ki her şey aklımdan uçtu gitti şu an. Ama itiraf ediyorum ki, şu an ağlıyorum.

Sizi çok seviyorum * hoşça kalın.