bugün

hayata dair iç burkan detaylar

Öğlen eve dönerken otobüste, bir kadın bindi; kadın soluk yüzü ve derin iç cekmesiyle dikkatimi çekmişti. Hemen arkama oturdu ve telefonla konuşmaya başladı.

Bu kadın 2 çocuk annesi, evli ve "aldatılmış" bir kadın. Kocasına boşanma davası açmış ve belli ki telefonda konuştuğu kişinin şahitlik yapmasını istiyor. Kadının kocası Abbas, kadının telefonda konuştuğu kişi olan Erdal'a "çalışacak birini bulur musun" diyor. Erdal da, Ceyda isminde bir kızı buluyor ve bu kız garson olarak ise başlıyor. (E yuhhh ismini nerden öğrendin demeyin, kadın hepsinin adını söyledi ve olayları teyit edercesine konuştu.) Sonra Abbas, Ceyda'yı çok beğeniyor ve aralarında muhabbet oluyor falan filan kıza ahlaksız teklifte bulunuyor. Ceyda'da kabul ediyor. Olaylar gelişiyor ondan sonra.

Kadın o kadar çok üzgün, içten ve gururu incinmiş şekilde konuşuyordu ki yüreğim parçalandı. "Aldatırsa boşanılır, ne güzel o srfzden kurtulunur" diye bakılıyor olaya ama öyle değil işte maalesef her şey; bir de acı tarafı-hayal kırıklığı var. Ülen 2 çocuğun var srfz Abbas, sevmiyorsan karını düzgünce boşa ne aldatiyorsun.... Eşe sadakatle davranilmayacaksa insanlar neden evlenir ki....

sadakat
sadakat
sadakat