bugün

düşün ki o bunu okuyor

Bunu kimin okudugunu bilmiyorum ama ben cok bunaldim ve cok sevgisiz kaldim. Sevgisiz, baska seyler icin yaklasan erkeklerden nefret eder hale geldim. Kotu niyetlisiniz ve benden uzak durun. Bu demek degilki cikip biri beni sevsin. Sadece soylemek istedim. Boguluyorum artik sahte ilgilerden cok daha icime kapaniyorum. Kimse cikip nasihat falan da vermesin. Hicbi seyi cok keyiften yapmiyoruz. Hicbirimizin hayati disaridan gorundugu gibi degil. Hicbi derde de ortak olmak istemiyorum amk ya. Sirf dert yanmasin diye gorusmedigim insanlar var. enerjimi resmen emiyolar muhabbete basladigim an. Sirf dert yanmak sikayet etmek icin agzini acip insanlarla konusan insanlar var amk. Bencilsiniz iste. Eger bunu suan okuyosan bana dm den de yazma. Evet sen. Seni ne ilgilendirir yasim boyum kilom okulum sehrim bilmemnem. Sen kimsin amk? Ben tenezzul edip sormam bile. Biktim bak ayni muhabbetler boyle:

“Merhaba
-meraba
“mesaj atmak icin bahane anlatimi vsvsvs”
-bahanesi hakkinda konusmalar
“Okuyo musun? Hangi bolum?

Sa na ne. Sanane. Napcan sen mi okutcan beni? Hepinize de salliyorum amk. Birine baska fakulte oburune baska. Sizle mi ugrascam be aaa.

Valla daraldim artik. Bu mesajdan sonrada kafa iznine cikiyorum yokum uzun bi sure. Mesaj kutum fake kayniyor. Belki biraz yuzunuz oldugunu hatirlayip utanirsiniz. Biz salagiz anlamiyoruz zaten. Bi uyanik sen varsin suan bunu okuyan fake.

Edit: biri “bos yapma mesaj alimini kapat” diye mesaj atmis.
Sana ne lan yarrak senden icazet mi alicam diye cevap atmak isterdim ama tarzim degil.