bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Annemin çok beğendiğim bir arkadaşının evine misafirliğe gitmiştik. çişim geldi ve tuvalete girdim, sonrasında kirli sepeti dikkatimi çekti, içini karıştırıp kadın kilodu buldum evde başka kadın yaşamadığına göre o'nundu. hızlı bir otuzbirden sonra üstüne boşalıp tekrar kirli sepetine en altlara atmıştım.

ikinci itirafım ise; doğum günü partisi vermiştim evimde, masamın üzerinde bir akrobat lamba vardı o zamanlar, birde nerden bulduğumu hatırlamadığım çok ufacık bir ampul vardı, akrobat lambadaki standart ampulü çıkarıp, bu minik ampulü takmaya çalışmıştım, lamba yanmamıştı ama ben feci çarpılmıştım. O güne kadar çarpılmak nasıl birşey hep merak ederdim, deli gibi titrediğimi hatırlıyorum.

üçüncü ve son itirafım ise; ilkokul beşinci sınıfa giderken aşırı derecede kakam gelmişti, öğretmenden tuvalete gitmek için izin istediğimde; "ben gözünden anlarım, sen yalan söylüyosun geç otur yerine" demişti. yerime oturup baya bi donuma sıçtım, sonra sınıfa yayılan bok kokusu sonucu, en önde olan bir piç "öğretmenim bok kokuyo sınıf, biri donuna mı yaptı acaba" der demez, herkes en önden arka sıralara doğru şüpheliyi aramak için arkasına dönüp bakmaya başladı, arkamda sadece 2 sıra vardı, bende birşey çaktırmamak için arkama dönüp baktım.

o gün kimse benim donuma sıçtığımı anlamadı fakat okul çıkışı annem ve sinem diye bir kızın annesi çıkışa gelmişti bizi almak için okuldan.

hemen çabucak eve gideceğimize, sinem'in parka gitmek istemesi sonucu mecburen parka gittik, kaydıraktan kaydıkça allahın sıcağında götüme pestil gibi yapışan boku hala unutamadım. neyse park olayınıda başarılı şekilde atlattıktan sonra eve gidebildik. en sonunda eve vardığımızda anneme söyledim tabi ben donuma sıçtım okulda diye.

buradan sinemin ve ilkokul öğretmenim reyhan ardakoç un ta ağzına sıçayım.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar