bugün

cihat bilmeyen çocuğa matematiğin faydası yok

Dört işlem bilip bilmediğinden şüphem olan milletvekili beyanıdır. Kim derseniz (bkz: Yeliz) (bkz: kart hamili şoförümdür) şoför olmak aslında bir mesleği olmak demek ama o deneyimle bir çalışma yaptı ve trafik sorunu ile ilgili yeni bir gelişme oldu diyemediğimiz için, ya da Şoförlerin imkanlarını iyileştirici bir öneri sundu diyemediğimiz için, işinin ehli bir kişi de olmadığını söylemeli. Tek fonksiyon için (bkz: sahibinin sesi) ve hatta (bkz: atıl kurt)

Neyse, dört işlemi çözmeyen kişi ne daha ileri problem çözümünde, ne de geometride başarılı olur. Bu şu demek, muhakeme sınırlı ya da yok demek. Dediği laf nereye gider toplum ne tepki verir öngörememe demek. Şimdi bu pratiği başka alan ve konulara da aksettirin. işte bu deli eder beni.

şimdi işi gücü bırakıp buna laf yetiştirdiğime mi yanayım, benden kesilen vergiyle bu basiretsize maaş ve imkan sağladığıma mı yanayım, yoksa bu laf üzerine normal takılan ya da garipsemeyecek, sayesinde bunun gibi milyon saçmalıkla ömür tüketeceğim insanlara mı yanayım?