bugün

22 yaşında olup hiç sevgilisi olmamış kız

aslında çok da garipsenmemesi gereken durumdur. günümüz çağında samimiyetleri teknolojinin arkasına sakladık, çıkaramıyoruz. artık herkes yapay. belki hanım kızımız da bu sebepten ötürü biriyle olmamıştır. biriyle sevgili olmaması hoşlanmadığı anlamına da gelmez üstelik. yukarıda bir entry gördüm, camdan kalp demişsiniz. en güzel açıklama o bence. bu tip insanlar kırmaktan da kırılmaktan da korkarlar genelde. bu yüzden uzak duruyor da olabilir. ayrıca vasıf dediğimiz iş, ders çalışarak kazanılmaz. okursun, gezersin, görürsün, yaşarsın. vasıf tüm bunların sonucunda ortaya çıkar.

her neyse işte bu hanım kızlarımız kırılmaktan ve kırmaktan korktukları için çevrelerinden uzakta kalırlar, kendi kabuklarına çekilirler. zaten hepimiz tüm samimiyetimizi bit kadar telefonlara hapsettiğimiz için bu hanım kızlarımız erkeklerimizle konuşsa dahi o samimi hissi alamaz. bu durumda neden güvensin? ya da neden ilgisini çeksin?

mesela şey de var: beni görme, içimi gör. bu hanım kızlarımız bunu da çok sever. benim duygularımı fark et. beni dinleme, anla derler kısaca. ama kimse anlamaz.

ayrıca bu hanım kızlarımızın eminim ki erkek versiyonu da mevcuttur.