bugün

emeklilik

Türk insanın her fırsatta dile getirdiği "bu yaştan sonra emeki maaşını mezarda mı yiyeceğiz?" serzenişine hep katılmışımdır. Bence emeklilik yaşının belirlenmesi hususunda yanlışlık yapılmıştır . bence emeklilik diye bir şey olmamalıdır. Montaj hattı üzerinde çalışan işçileri gözünüzün önüne getirin. Seri üretim, fordizm falan bilmiyorsanız modern times'i hatırlayın. Charlie chaplin diyorum lan! Ha işte o komikçi.
emekçi denilen kesim ülkenin ayakta kalması için sürekli çalışmalıdır. Bu yüzden de emeklilik saçma bir uygulamadır . hele hele kırklı yaşlarda emekli olmak ayıptır. bilmem kaç iş gününü doldurmuş da, cart curt ... O verimli çağında gidip evde maket yapan ya da kahvede batak atan kitlenin bu ülkeye aslında daha birçok hizmeti olabilirdi. Şimdi "hadi lan oradan" dediğinizi , primitifliğinizi ele veren hareketlerde bulunduğunuzu tahmin edebiliyorum. E be fantezi aleminin güzel insanları, işçi emekçinin hakkını savunduğunu sananlar... çok komiksiniz lan!

Not: ayrıca patronların tabi ki farkı olacak. herkes eşit olur mu hiÇ? hayal aleminde mi yaşıyorsunuz siz? ya bir de sakın bana rus düşünürlerden arak cümlelerle gelmeyin, çok komik oluyorsunuz...