bugün

7 haziran 2017 tbmm katara asker gönderme kararı

muhaliflerin büyük bir kısmı neden tsk sınır ötesi operasyonlar yapıyor demedi. sadece bu operasyonları mecburi kılan önceki dönem hataları siz hükümet destekçilerinin yüzüne vuruldu ve olayların en başında aklın yolu bir olduğu için herkes doğrusunu söyledi. hala suriye'de esad düşmanlığı güderek kürtçü teröre hizmet ediyorsunuz. hem esad düşsün hem kürtçü terör son bulsun diyorsunuz, siz gerçekten bu milleti geri zekalı sanıyorsunuz ama gerçekten de öyle... suriye'de esad düşerse yerine kim gelecek? orada devleti tutan kişi esad ve arkasındaki adam rusya'dır. suriye'de devleti yıkarak suriye'nin toprak bütünlüğü kurtarılamaz aksine kürdistan adı altında büyük israil kurulur zaten sizin bop eşbaşkanı 15 senede orta doğu'da türkiye dahil devlet bırakmadı ve şimdi sıra katar'a ve iran'a geldi.
bilhassa olay siyasi değil, ekonomiktir. türkiye düşmanı siyonist parti iş bitene kadar ahmaklarını oyalamak zorunda ama dayanak kalmadı.
(bkz: #36845048)
türkiye düşmanları asla boş durmaz. ikinci planda ise iran ile türkiye'yi savaştırmak var ki bu türkiye'nin tamamen sonu olur. alternatif senaryo ise iran'ın boş beleş bir devlet olmamasından kaynaklanıyor. iran'a gelince humeyni emperyalistlere zamanında sağlam kazık attı. oraya o adamı güya iran'ı sömürmek için getirdiler ama hiç de öyle olmadı. aynı şekilde türkiye'nin polisi sadece mültecileri linçten kurtarabiliyor ve ordusu dağıldı. adamlar türkiye'yi yarım günde hop diye yutar ve bu sefer humeyni'nin öğrencileri emperyalistlere ikinci kazığı atmış olur. bizim sünnicileri de reisleri ile birlikte asarlar. ege ve akdeniz ise rusya'nın kontrolüne bırakılır. türkiye ise güya agresif tavırları sebebi ile anında önce natodan atılır, sonra bağımsızlığını kaybeder. bop ve kürdistan işi sonsuza kadar yok olur ama müttefikler bu riski bilerek bu savaşa giriyorlar.

önce iran'ı bitirmek isteyeceklerdir, bu nedenle tayyip'e bir süre daha destek sağlanabilir. görüldüğü üzere iki olasılıkta da türkiye kaybetmesine rağmen kazanamayacağı bir savaşın içerisine girmeye çalışıyor. ya sevr ya bop ya da iran ve rusya, tercih sizin, seçin, beğenin, alın. türkiye yayın hayatına bir şekilde devam etse bile ekonomik özgürlüğü olma şansı yüzde 0.
bu internette asıp kesenler gerçek savaş esnasında ilk kaçacak olanlar, haberiniz ola. onlar anca kurmaca darbede tsk personeli kafası keser. bu süreç 2019'dan sonra başlayacak. daha var, sayılı günlerinizi ak trollük veya devletçilik oynarak geçirin ama bu sırada kaçacağınız yeri de hazırlayın ki götünüzden kan almasınlar.

ya da dua edin ki savaş çıkmasın.