bugün

yalnızlık

yalnızız, yalnızsınız, yalnızlar, hepimiz tek başımızayız.neden mi nasıl mı ben bunu nasıl anladım, kafe köşesindeyim şuanda.bana eşlik eden nedir ? bir bardak bira, ve bir dal sigara peki ya dahası ? yok!. konusmak istesem, kimse yok, hadi gezeyim desem, gene yok.tek arkadaşım nedir biliyor musun ? internet ve müzik, beni belki de hayatım boyunca tek bırakmayan.onu geçtim, abi bi baktığın zaman hayatının tüm evresinde yalnızsın, ufacık bi spermken bile.milyonlarca kuyruklu hücre ilen tek başına yarışıorsun, diğerleri de öyle.gerçek hayatta da aynı şekilde, kocaman adam oluyorsun, fakat gene yarışıyorsun..yarış, savaş, kazan veya kaybet.en büyük savaştır bu insanın hem kendisi ile hem dış dünya ile..kazanırsan güçleniorsun, kazanamassan çöküyorsun.
şekil a ben, ailesinden sadece para desteği gören, o da şartlı şekilde.şartları açıklamak istemiyorum.açıklarsam gülünç duruma düşeceğim, ha o zaman neden böyle yazıyoyrsun diyceksin, salla kendin yorum yap, ona göre ya gül ya da eğlen.ya da düşün kendini şanslı hisset veya şanssız.
düşünsene, bir adam var aile sevgisinden mahrum, hayır hayır sakın yanlış düşünme ailen ayrı diye, asıl insana daha fazla koyan da bu; ailen beraberken sevgi görememek düşünsene seni çok seven annenle herşeyi konusamadığını, ya da babanla olan tek dialog unun şu olduğunu;

A:baba param yok para verir misin?;
B:ne kadar lazım?
A:(atıyorum) 20 lira.
B:al yavrucum.

aha bu kadar.maddeci bir aile düzeni, sizce ne kadar düzgün.sadece para, kılık kıyafet, ve bunlar ile beraber sana karşı kurulmak istenen üstünlük.ve bu üstünlük ile kazanılan iktidar, sence ne kadar saygı sevgi içerir? ben söyleyeyim mi? hiç. bir sevgilin olduğunu bile söyleyemiyorsan, ya da en olmadık şeylerden azar yiyorsan, ya da ahan ağzıma sıçılcak dediğin şeylerden hiç tepki görmüyorsan benim gibi olursun.
yalnız kalırsın, herşee evet dersin, tersliklere karşı bi hareket edemessin susar kalırsın, geçmesi için beklersin.beklemek..haha aciz insanların işi.bazan aciz olduğumu düşünmüyor değilim açıkcası,gelişen olaylara karşı hiç birşey yapamamak ne kötü.ve kendi söküğünü dikememek.yalnızlıktan kurtulamamak.
ara ve bul, sadece kendin yap.eğer sorunlarını sadece kendin çözersen, söküklerine kendin yama yapar, yırtıklarını kendin dikersen ancak o zaman usta bir terzi olabilirsin. di mi ? yoksa değil mi ? öyle öyle..