bugün

ergenekon terör örgütü

akp'ye, akp'nin onun yağdanlığı haline gelmiş medyasına ve pkk'lılara göre terör örgütü! şahsımın kesin bir fikir beyanında bulunamayacak kadar net bilgim yok bu örügüt hakkında! terörist midir değil midir bilemeyeceğim! işin açıkçası malüm medyanın angaje ettiği fikileri sözlüğe taşıyıp da köşelerinde her allah'ın günü türkiye cumhuiryetine havlayan köpeklerin sözlerine bakılırsa bu kesinlikle terör vari bir örgütlenmedir!
bakıyoruz, 4-5 subay, 1-2 tane eski polis, 1 avukat, 1 gazateci, 1 dernek ve bu derneğin bilmem hengi iliçeye ait deli bir başkanı! işte terör örgütü bu! silah yok (subay ve polislerin beylik silahları hariç), para yok vs.!
yine de kesin bir kanaatta bulunmaktan kaçınarak, birkaç hususa değinmek istiyorum! ben hayatım da böyle boktan bir örgüt görmedim! hayır birçoğu zaten yaşlıbaşlı adamlar, ortada resmen yaptıkları bir eylem yok!
evet, cumhuriyet'e atılan bomba, yasin hayal muhabbeti, harat dink cinayeti gibi gerçekte olmuş eylemler var ama bu eylemleri bu çakma örgütün yaptığı halen daha ispat edilemedi, sadece iddia! ayrıca, bu kişilerin 2009'da ortalığı karıştıracak eylem planlarının olduğu söyleniyor! bu iddia da sadece bir teori! dedeler ve evhanımı kılıklı 2 kadından çıkartılan malzeme bu! demek ki bu örgüt gençlerden oluşsa nasıl bir iddia atılacaktı orataya merak ediyorum! herhalde "türkiyeyi ele geçirecekti" diye bir manşet malum medyanın baş sayfasında yer alırdı.
van yüzüncü yıl üniversitesi rektörü yücel aşkın ve onun yardımcısı aklıma geldi! rektörü ve yardımcısını "suç örgütü" kurduğu gerekçesi ile hapse tıkıp aylar sonra "bu herif suçsuz, görevine geri dönebilir" diyen malum adalet sistemi geldi! ne yazıktır ki rektörün yardımıcsı kişi "dayanamayıp kendini asarak intihar etmişti"! orta da ne örgüt vardı ne birşey, tek gerçek suçsuz bir insanın namusuna yediremeyip kendini asması bize kalan en acı anıydı o günlerden! nasıl da malum medya rektörün üzerine gitmişti? adamı pkk'lı bile ilan etmişlerdi! acaba hükümet ve yağdanlığı medyasının gönlü ferah mıdır? zira bir insanın canına mal oldu bu ayak oyunuları?
şimdi dönelim bu çakma terör örgütne. dediğim gibi pek samimi gelmedi bu "ergenekon terör örgütü". huzurevi sakinlerinden kurulu bir örgüt! peh! neyse yakında ak koyun kara koyun çıkar ortaya! konuya bir başka bakış açısı ile bakmak isteyenler aşağıdaki link'e göz atabilier! bence ilginç! en azında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar baksalar daha bir iyi olur!

Silah ve uyuşturucu tacirinden terörist mi olurmuş:

--spoiler--
http://www.acikistihbarat...m/Haberler.asp?haber=7358
--spoiler--
güncel Önemli Başlıklar