bugün

ergenekon terör örgütü

yahu cemaatcileri ne kadar korkutmuş bu örgüt... gördükçe şaşırıyorum.

oğullarım, sizde koskoca banka var be! bilmemne finans sürüleri var! yahu kaç tane tv kanalınız, kaç tane derginiz, gazeteniz, mecmuanız var!

yahu üç beş iyi adam mı korkutacak sizi!

arkanızı da amerikanıza dayamışsınız...

ne tırsaksınız be!

neyse ki cemaat polis örgütünde iyi kadrolaştı. bakın neler uydurabiliyorlar artık: "bombalamayı asker planladı" "van üniversitesinin rektörü kaçakçılık yapıyor" tam tersi bir açıklama olmasa, "diyarbakır'daki bombalamayı derin devlet mi planladı?" diye haber yapacaklardı.

bu şerefsiz insanlar ruhlarını köpeklere sattıklarından insan hayatına değer vermezler. karşılarında duramazsınız. dizilerde onlardan kötü bir şekilde bahsedemezsiniz. bu şerefsizler allah'a değil, liderlerine ve paraya taparlar. elleri her yere uzanır.

şimdi sıra ergenekon terör örgütüne geldi. kimse sütten çıkmış ak kaşık değil! ama adamların terör örgütünü scientology örgütüyle bile ilişkilendirmeleri, türk halkının gözü önünde yapılan bir "nefret çalışması" değil de nedir?

nefret ettirecekler akılları sıra bizleri ulusalcılardan...

salaklar.

o adamların her biri teker teker hıristiyan da olsa, uzaylıların bizi kurtaracağına inanıyor da olsalar; senin kukla hocana, hocanın bağnazlıkla dolu el kitaplarına, sohbetlerine inanan bir avuç şakirdinden kat be kat kıymetlidirler. anlayamıyorsun değil mi? kıymetlidirler!

sen bok atmaya devam ederken arkandan boklarını toplayacak birileri de elbette gelecek. o boklar bir gün senin boğazından geçip midene girecek. emin ol.