bugün

otobüste yanınıza oturan erkeğe verilecek cevaplar

hani olur ya, yaniniza bir erkek musvettesi oturursa verebileceginiz cevaplardir.

normalde boyle bir baslik acmazdim ama bizim turk erkegi kesinlikle toplu tasimada oturmayi bilmiyor. bacaklarini neredeyse 180 derece acip oturuyorlar. ee haliyle rahatsiz oluyoruz, oluyorum.

oncelikle yaniniza bir erkek musvettesinin oturmasini engellemek icin kesinlikle cam kenarina oturmayin, her zaman koridor kenarini tercih edin.

ama olur ya, otobus bos ve sizde disariyi seyrederek gitmek istiyorsunuz. o zaman plan b'ye geciyorum.

herneyse, once caniniz sikkinmis gibi bir tavir takinin. ufak bir ihtimalle yaninizdan kalkip ayakta gitmeye baslayacaktir (ama maalesef turk erkeklerinin cogu anlayissiz ve kaba tiplerden olusuyor)

uflayip sikilmaniza ragmen kalkip gitmedi mi ? o zaman c planini uygulayacaksiniz.

'uff bi rahat vermediniz tovbe estagfurullah ya' varyasyonlari ile cumle kurun. bunu mumkunse yuksek sesle soyleyin. bunun uzerine butun gozler size donecek ve yaninizda oturan erkek bozuntusu kipkirmizi olacaktir. ee artik essek degilse kalkar herhalde.

oh my god ? butun cabalariniza ragmen domusuk sevim gibi yerinden kipirdamiyor mu ?

supergirl'de careler tukenmez efendim. d planina geciyoruz hemen.

artik bagirmak ile avazi cikmak arasindaki bir sesle 'oha napiyorsun sen ya sapik misin' gibisinden bir cumle kurun. geri kalanini diger minibus ya da otobus yolculari halledicektir. ama umarim o erkek musvettesi isi bu raddeye kadar getirmez.

kazasiz belasiz yolculuklar dilerim.
edit: ayrica okudugunuz icin tisikkirlir.