bugün

laikliğin türkiye de yok olmaya başlaması

kimi hıyarın "umarım" perdesi altında tehdit ve temennilerini serdetmesine vesile olan mevzudur.

ulan hıyar, sen türk halkını ne zannediyorsun? 1923'ten beri bir çok özgürlüğün tadını almış, bazı manyakları saymazsak, en koyu dindarının bile "başkasının işine karışmayı" dine uygun bulmadığı, kürtler dahil yapılan anketlerde atatürk'ün desteğinin %80'in üstüne çıktığı, batı ile ilişkileri sayesinde yeterli olmasa da iyi kötü bir refah seviyesi yakalamış insanlardan bahsediyorsun!.. onca tasfiyeye, adam sokma çalışmalarına rağmen ordusu hala laik karakterini koruyan bir ülkeden bahsediyorsun!..

türk halkının şeriatçılara direnen suriye halkı kadar bile olamayacağını sanmak ancak senin gibi ahmak olmakla mümkündür. işte daha düne kadar kemalistlere kefen biçenler bugün kodeslerde çürüyor... işte bugün hala en kudretli gibi görünen kimi sözde şeriat meraklıları, ayaklarının kayıp, kodeste çürümeleri ihtimali karşısında tir tir titriyorlar.

bu rejim nasıl ve ne bedeller ödenerek kurulduysa ancak ve ancak öyle yıkılabilir.. o işleri becerecek kıratı ve o bedelleri ödemeyi göze alacak götü olan şeriatçı görmüyorum bu ülkede...