bugün

camilerin altına meyhane açmak helaldir

rabbime şükürler olsun ki sayelerinde dinsizlikten kurtulup, islam'ın güzelliklerine muttali olduğumuz mübarek akp iktidarımız sayesinde camilerin altına meyhane açmanın da helal olduğunu öğrenmiş, cahiliyye dönemi adetlerinden kurtulmuş bulunduk.

evet mümin kardeşlerim, camilerin altına meyhane açmak helaldir. müsaadenizle bu sonuca nasıl vardığımı izah edeyim:

aşağıdaki fotoğrafta da görüleceği üzere,

görsel

camilerimizin altına ticarethane açma alışkanlığımız akp iktidarı döneminde yayıldıkça yayıldı. bilindiği gibi bu tür ticarethanelerin hepsinde kredi kartları geçerli olup, alayı faizciliğe aracılık etmektedir. mübarek akp hükümetimizin icraatlarını dikkate alarak yaptığımız ilmi mütaalalar sonucu, faizin helal olduğunu tespit etmiştik zaten (bkz: faiz helaldir). keza cami avlusuna atm koymak ve cami duvarında kumar reklamı yapmak da helaldir.

http://www.habervaktim.co...obisi-camiye-dadandi.html

http://www.odatv.com/n.ph...o-camiye-girdi-2502151200

velhasıl kuran-ı azimüşşanda faizciliği "allah ve resulüne savaş açmaktır" diye niteleyen ayeti ve kumarı yasakladığını sandığımız ayetleri yanlış anladığımıza göre içki ve meyhane konusundaki yasakları da yanlış anlamış olmamızdan daha doğal ne olabilir?

diyebilirsiniz ki "efendim, mübarek iktidarımız cami altına meyhane açılmasına izin vermemektedir"... doğrudur. fakat böyle yapmalarının sebebi senin gibi cahillerin tepkisinden çekinmeleridir. bunlara alıştığına göre bir zaman sonra ona da alışırsın ve allah'ın helal ettiğini haram eyleyen zındıklardan olmaktan kurtulursun inşallah...