bugün

mozart in the jungle

Amazon’un diğer 3 dizisi gibi 2015 yılının başlarında izleyicileri ile buluşacak. Mozart in the Jungle, kitaptan uyarlanmış bir dizi ve kitabın yazarı Blair Tindall.

Mozart in the Jungle: Sex, Drugs and Classical Music isimli romanından esinlenerek ekranlara yansıtılacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Paul Weitz bulunuyor. Dizinin baş rollerinde ise Malcolm Mcdowell, Loka Kirke ve Gael Garcia bulunuyor. Unutmadan ekleyelim dizinin konuk oyuncu olarak ağırlayacağı bir isim var ki, dünyaca ünlü keman virtüözü Joshua Bell.

Mozart in the Jungle konusunda, biri yaşlı diğeri genç olan iki maestronun üstüne odaklanmış. New York Senfoni Orkestrası’nın emektar şefi Thomas ve geçmişi parlak bir dahi Rodrigo. Rodrigo’dan Senfoninin başına geçmesi istenir, gelir gelmez radikal değişikliklere giden genç dahi, emektar şef Thomas’ı rahatsız edecek ve karşılıklı kılıçların çekilmesine sebep olacaktır. Dizinin gerek konusu ile gerekse senaryosu ile gelecek vadeden diziler arasına ismini yazdırdığına değinelim.

Mozart in the Jungle 30 dakikalık bölümlerden oluşacak.

http://www.dizimerkezi.ne...rt-in-the-jungle-tanitim/