bugün

süleyman seba

Beşiktaş tarihinde yüzlerce maç kaybetmiştir. Kalemizden binlerce top aleyhimize atılmış gol olarak çıkarılmıştır. ama Beşiktaş ilk kez 13 ağustos'ta yenik düştü. Kendisine en çok emeği veren insan yıktı Beşiktaş'ı.
Kırgınlığı vardı tüm camiaya. Hakettiği değer o ölmeden de gösterilmiş olma şerefine layık olsa da kırgındı. Hakkı yenildi ama 'yuttu' bi şeyleri kendi deyimiyle. "Yalnız Beşiktaş'ı üzmesinler" diyerek. Biz de ona kırıldık, tutmadı sözünü, ilk golü eski açık tarafındaki kaleye "Şeref Stadı" olarak açıldığında olduğu gibi, vodafone arena olarak açılırken de o atacaktı. ilk kez verdiği sözü tutmadı. Ruhu şad olsun. Allah cennette kavuştursun bizleri.

Ben 90larda doğmuş biri olarak Seba dönemini aklım ererek yaşamadım hiç ama onunla aynı dönemde aynı gezegende bulunmak bile benim için bir gurur kaynağıdır.
Biz Beşiktaşlılar olarak Seba'ya her yıl mezarının başına şampiyonluk kupasıyla geleceğiz diye söz veremiyoruz belki. Ama her mezarına gelişimizde Beşiktaş'ımın adına leke sürmeden Şerefli takımın şerefli taraftarları olarak ziyaretine geleceğimize yemin ediyoruz!
Allah rahmet eylesin.