bugün

27 erkekle yatıp bekaret beyinde diyen kız

bekaret kavramını çok yanlış anladığınızı, anladığımızı görüyorum. aynı şeyi bir erkek görse ' vay bee koçum,helal olsun lan sana ' v.s. v.s. bir ton saçma sapan övgüyle dolu ibirik gubirik sözler, şeyler.

seks erkek-kadın iki cins için de vardır. bu iki cinse de zevk verir. evlilik dışı içerisinde yapılması ne kadar uygun değilse de bunu yapanlara bangır bangır orospu, yalamış, şöyle yapmış böyle yapmış demek de o kadar büyük yanlıştır. hiçbir insanı yaptıklarından, yattıklarından, soktuklarından ya da sokmadıklarından dolayı yargılayacak olan sizler değilsiniz.

sizler 50' inize geldiğinizde toplu taşıma araçlarında liseli kızlara arkadan dayayan, karısını döven, kızına sözlü ya da fiziki şiddet gösteren insan müsveddelerisiniz. sizler ruhunuzda incelikten başka her şeyi taşıyan vicdanı zehirli insanlardansınız.

bu iğrenç yeryüzünde yaptıklarımızın ya da yapmadıklarımızın tüm hesabını yalnızca allah'a vereceğiz.

insanları yaftaladığınız ve kırdığın şeyler benim vicdanımı rahatsız ediyor. bu kadar dar kafalı, net görüşlü ve aşağılayıcı zihinlere sahip olan insanları türüme, insan zekasına ve vicdanına hakaret olarak görüyorum.

tanım: doğrusu ve yanlışı kendisine ait olan bir insan.