bugün

karatay diyeti

sevgili şişko arkadaşlarım,

karatay diyeti, dünden itibaren başladığım beslenme tarzı. akşamları abur cubur götüren ben için biraz zor oldu. normalde geceleri acıkmasamda, biri bana yemek derse acıkırım, ya da önümde kola cipsi vs olursa hayır diyemezdim. ama bu beslenme biçimi ile mecburen hayır demek zorunda kalıyorum. en kötüsüde, annemin bana zorla yemeklerin tadına baktırması, şekerli hiçbir şey yemeyeceğim dememe rağmen bana aldığı helva , şeker, kaymak- reçel gibi şeyleri zorla yedirttirmesi. lan yaşımda büyüdü ama hala çocuk muamelesi görüyorum. açıkcası bende böyle yemeğe düşkün aile varken, cidden aşırı zorlanacağım bir beslenme biçimi. onlar kola içerken, ben sodama taze limon sıkıp içiyorum. onlar çaya kaşık kaşık şeker atarken, ben kedinin fareyi gözlediği gibi bakıyorum. ama pes etmem aga hemen. zayıflıcam. evde göt büyüttük yeter.

ve cidden yumurta adamın iştahını kesiyor. ama itirazım var. ekmek sevmeyen biriydim ama kahvaltıda ekmeksiz gitmiyor be. sabahın köründe peyniri marulla birlikte yedim ekmek hissi versin diye. evdeki cevizlerede annem el koydu baklava yapacağım diye. ekmeksiz böyle geçiyor günler. ve makarnanın tadını şimdiden özledim. biri mayonezli ketçaplı makarna mı dedi? allah! küçük enişteyi tutun!

birde, keten tohumunu öneriyor sayın karatay kitabında. bende gittim kendime keten tohumu almaya. birde kayısı önermiş ama kayısı sevmem ben. tatlı ihtiyacını ne yapacağız hacıt.

neyse, karatay diyetini yapan şişko arkadaşlarım. gelin birlikte güç olalım, zayıflayalım. tek yumruk olalım!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar