bugün

outlast

bir evvelki entry'me ek olarak kahvaltımı edip biraz daha adam akıllı bişeyler yazmaya karar verdimde; koşarken "q" ve "e" tuşları yardımıyla arkamıza bakabiliyoruz ki bu muhteşem düşünülmüş birşey. biraz daha ilerleyip binanın içindeki güvenlik odasına girmeyi başardım. karakterin ellerini ve ayaklarını görmeniz güzel bir olay ve kapılara çok yakın geçerseniz eller ile destek alıyor ayrıca çömelip yürürken elleri yardımıyla ve ayakları yardımıyla nasıl yürüdüğünüde görmemiz hoş olmuş.

ayrıca burasının aynı 90'lı yıllarda oynadığımız efsane ötesi efsane oyun "Sanitarium" gibi bir deliler hastahanesinde geçtiğini tekrar hatırladım. neden bir evvelki yazımda malikhane demişsem artık... uyku mahmurluğuma verin lütfen. biliyordum hikayeyi halbuki.

yahu bu arada bu oyun mkultra değil mi? adı değişmiş olmalı herneyse.

oyun gerçekten zevkli. ve gerçekten kaliteli. şarjör değiştirir gibi el kameramızın pillerini değiştiriyoruz bittikçe. oyunda rastladıkça bu pillerden bulabiliyoruz, eğer bulamazsak; kameramızın gece görüş özeliğinden faydalanamıyoruz ve bu bizi karanlık koridorlarda çok ama çok zorluyor.

hatta zorlamaktan öte değdi göte hahahaahha kafiye yapayım dedim. neyse işte size bir ekran görüntüsü.

http://k1309.hizliresim.com/1f/5/sb513.jpg