bugün

sözlük yazarlarının itirafları

bazen kendime '' senin ne işin var ki bu dünyada ? '' diye soruyorum. evden çıkmak istemiyorum. kalabalığa karışmak istemiyorum. gerçek hayatta ya da sanalda bir tane insan görmek, telefonda insan sesi duymak istemiyorum. ne yapacağımı bilmiyorum. gelecek konusunda zaten bir kez bile düşünmedim. düşünmeyeceğim de. artık korkuyorum.
yıllarca alttan aldım. anlayışla karşıladım. sustum. ne zaman sorgulamaya, eleştirmeye, kankacılık yapanları, ikiyüzlüleri sorgulamaya başladım, işte o zaman hemen kötü insan ilan ediliverdim. kendi futbol takımının topu sarı kartı varken yere çarpan kaptanını eleştirmeyen adam, ben melo' nun, engin' in agresifliklerini eleştirirken hem de, onun takımının yanlışını söyledim diye beni fanatik ilan ediverdi. saçmasapan geyik muhabbetlerine, şamatalarına, kankacılıklarına katılmadım diye insanların deli ilan ediliverdim.
artık kimseye açıklama yapmak istemiyorum. sadece kendime ve başkalarına zarar vermeden, mesleğimi yapmak için çok çalışıp, huzurlu, saçmalıklardan, saçma davrananlardan uzak yaşamak istiyorum. bıktım. yemin ediyorum bıktım, usandım. yettiniz be !