bugün

anne

hiç unutmam emre belözoğlunun ınteret sitesi varmış , anneciğimle internet kafeye gittik ilk kez ,ilk kez bilgisayarla orada karşılaştım karşılaştık sanrım , o bize biz ona bakıyoruz .. o zamanlar böyle kafelerde saat başı değil yarım saati bilmem kaç kuruş pahalıydı yani çok iyi hatırlıyorum .ilk okul son yada ortak ilk sınıftayım. @ işareti var klavyeye bakıp bakıp bu işaret yok deyip kurcalıyoruz .. çok geçmedi kafe sahibinin biyonik gözlüklü çocuğu yanmıza geldi , yardıma ihtiyacınız var mı abla ? ben atladım tabi anneceğim üzüldüğümü anlamasın diye yoo anneme gösteriyordum deyip kapattım ,, yarım saat geçti kalktık .
annecim çıkışta bilgisayar kursuna gitmek isteyip istmediğimi sordu , istersen alırız bilgisayar sana gel bakalım cemal abinde var mı ? (cemal abi yataş bayii, taksitli çeyiz, vestel tv vb şeyler satan mahallemizin taksitçisi)

bir kaç gündür bu anı gözümün ömüne gelip gelip gidiyor,bir de şimdiki bilgisayarıma bakıyorum ..neredeen nereye diyorum. salak gülümsemem başımı yana eğişm hala aynı

edit :ilk bilgisayarımı üniversite 1. sınıfta ,aldım , anneciğimin şimdi bir g mail hesabı , bir skype hesebı ve birde facebook tesabı mevcut . herbirini de fıldır fıldır kullanıyor yahu * skype görüşmelerimiz ,şehir dışında üniversite okumamla başladı, bu devirde geçtik , bilgisayar teknolojisi için küçük bizler için büyük adım oldu emre belözoğlu,kalbimdeki yeri sadece bir futolcu değildir biline ..

şimdi bi daha, bi koşu anneciğime gidip sarılayım sımsıkı ..