bugün

ilk gecesini kurtaracak olan şerefsiz bayanlar

ilk gecede kıçına tekme vurulası bayandır. hiç namus bacak arasında değildir demeyin. Namus bacak arasında değildir diyen mezhebi geniş 1 tane erkek varmıdır ? Varsada amacı nedir ? Namus bacak arasında değildir diyen bayanların %99 u aynen patlaktır arkadaşım gerçekçi olalım. Kendi yediği boku iyi bir şeymiş gibi savunmak, duyduğu vicdan azabını, yaşadığı pişmanlığı dindirmeye yetmeyecektir. insanlar hata yapabilirler bu gayet normaldir ancak yaptığı hatayı savunan insan diğer arkadaşlarınında hata yapmasına neden olacağı için şerefsizdir.
Gelelim namus bacak arasında değildir diyen erkeklere. bu tipler hayvandanda aşşağı yaratıklardır ki, amaçları karşı tarafı kandırmaktır. Kendi bacısının erkek arkadaşına vermesini normal karşılayan kaç tane mezhebi geniş erkek vardır türkiyede? sözlükte namus bacak arasında değildir diyen erkeklerden az sayıdadır, emin olun.
Bu yüzden bu duruma düşen bayanlar yaptığınız yanlışı doğru olarak göstermeye çalışmayın ,yanlışı savunmayın, yaptığınız yanlışı tekrarlamayın ki ileride yaptıklarınızı anlatmak zorunda kalırsanız 35 kişi ile yattım demek zorunda kalmayın.