bugün

sağ elin mağlup olması

Bugün karşılaştığım bir durum sonucu söylenebilecek Cübbeli Hoca sözü. Şöyle ki;

Her zamanki gibi işten çıkmış, mıymıntı bir halde sessiz sokağıma girmekteydim. Sokağın girişinde iki kirli sakallı arkadaşın altmışlı yaşlarının başlarındaki x2 kirli sakallı bir adamı karga tulumba fiat marka doblo model aracın bagajına atmaları ve kapıyı çarpmalarıyla şokların ilkini yaşamış oldum.

Tırsmanın da vermiş olduğu güvercinlikle etrafa baktım. Bizim karşı komşu genç bayan da balkonda panikleyip "siz kimsiniz" diyip durrmakta. Karga tulumbacı adam da geldi, Behzat Ç vari bir hareketle "biz sivil polisiz" dedi kimliği gösterdi. kadın da ağlamaklı bir halde telefonda kocasıyla durumu paylaşıyor. ben halen anlamadım bişey, hırsızlık diye düşünüyorum ama sivil polis ne alaka?

Adamlar kadını daha fazla dinlemeyip araca yöneldiler. kadın ise ağlamaklı, "durun gitmeyin 155 gelecek birazdan" diyince bu sefer mahallede bir iş dönüyorsa biz dışında kalmayalım diyerek ben de kapıda dikildim. Adamlar beni fark etmedi bile. Açtılar kapıyı bindiler. Ben mal mal baktıkça abla da dedi bana "ya bu adam içip içip geziyodu sokakta, durdu karşımızda oturdu senin oradaki merdivene, başladı masturbasyon yapmaya."

Ben zaten bu cümleyi duyunca hafif bi ruh çekilmesi yaşadım. Ömrümde ilk kez mastürbasyon diyen ablayla karşılaşmak mı, bunun karşı komşum olması mı, adamın 60 yaşında ikinci baharını bizim basamaklara oturup asılarak yaşaması mı yoksa otuzbirci yakayalan sivil polis ekibi mi beni şaşırttı bilemedim. Adamın işini bitirip bitirmediğini soramadım, "geçmiş olsun, felaketten kurtulmuşsunuz" dedim içeri geçtim.

Sonra ev arkadaşımla tartıştık bu konuyu biz abla olsaydık ne derdik diye "kendisine dokunuyordu" da karar kıldık ama o da çok ucu açık, "asılıyodu, çavuş tokatlıyodu" gibi ifadeler de bi bayana yakışmaz. doğrusu "masturbasyon" evet. Cesurca...

Neyse ki ben o abla olsaydım hangi kelimeyi söylerdim derdini on dakika sonra internette görerek atlattım. bence en güzeli cübbeli'nin ifadesi. "sağ elin mağlup olması" diyo "o anda sağ elini mağlup ediyordu" diyebilirmiş. bir karmaşayı daha çözüp rahatladık vesselam. teşekkürler cübbeli.